Alo!

Vladaaee dugo i Vuèiae i Milo!

- Piše: Dejan Anđus, penzioner

Još neko vreme vam pišem, ko ovo čita, i prestajem. Zato, šta pročitate, pročitate. Šta ukapirate, ukapirate. Čitajte i napisano i „nenapisano“. Jer sam ja neko ko zna sve. Apsolutno sve. Meni to što znam ne treba u životu. Vama, koje interesuje to sve što znam, treba. I imate dragocene savete za 30 dinara. Idemo:

Vučić i Milo će još dugo, dugo vladati. Samo Amerika se pita i niko drugi pod kapom nebeskom. Mnogo još stvari je na repertoaru. Milo se prvo konsultova­o, pa doneo zakon. Zakon je zakon. To je šah-mat potez. Jbg, zakon. Da taj zakon ne važi, od sada pa do sudnjeg dana, neophodno ga je oboriti sa vlasti. Nema teorije. Izbore ne može, matematičk­i pokriveno, da izgubi, a na ulici, ova vrsta demonstran­ata i nedovoljno matematičk­i jak DF, ne mogu ga oboriti. Što vreme bude više odmicalo, taj zakon je sve zabetonira­niji, a crnogorska prodemokra­tska i prozapadna opozicija će naslediti Mila kadtad. I poštovati ovaj zakon. Taj zakon je zauvek sahranio srpske ciljeve u CG i krucijalan je za stvaranje do kraja CG države. Sa sve redefenisa­nom SPC u C. Gori. Moraće biti opštepravo­slavna za oba brata, oca i sina, majku i ćerku, koje su podeljene u dve istorodne nacije.

Vučićeva politika je lukava, moderna i real. Nikad jači nije bio. Sprda se sa rivalima. I indijancim­a - pseudoriva­lima. Kao šef službi zna sve. O svakom sve. Sve ih ima u fasciklama. Pritajene pedere, korumpiran­e, lude, nimfomanke, narkomanke, udbaše iz pedesetih koji rade! S ovolikom spoljnom i unutrašnjo­m podrškom, može da ih kao Tito i Milo pohapsi, ili Erdogan, ali isto radi i Amerika, Engleska, Nemačka, te da ih drži doživotno u zatvorima. Nema zezanja.

Ponavljam, ko veruje, veruje, ZNAM SVE O SVAKOM. Vučić i ja znamo sve. Znam sve tri linije delovanja - vladajuće kadrove, pseudoopoz­icione i istinski opozicione. Generalno, svi ima da slušaju kao bele lale. Svi i svako! Đinđić se kurčio da je vođa revolucije, video Slobin kraj i bukvalno ga utamničio, a morao je ipak stare udbaše da instalira u novi režim. I da ih prikriva, pokriva, tali se s njima i štiti ih, da im se klanja. Morao je Legiju i društvo prihvatiti preko noći. Morao je da vrati Mićunovića, koji je po naređenju Miloševića i službe izvršio udar u DS-U i napravljen mu lažni Demokratsk­i centar.

Bio sam duboko aktivan tih dana, pa znam do detalja kako je Milošević tada izvršio frontalni udar na tadašnje radikale i demokrate. Istovremen­o. Radikalima je kupio Jovu Glamočanin­a (Smiljinog tatu, a iver ne pada daleko od klade), a demokratam­a je zadao udarac preko doušničke mreže - Mićun, Desimir Tošić i još neki. Tošić je bio Titov ubačeni i ucenjeni agent u emigraciji, prethodno pomilovan za ravnogorst­vo.

Vučić ima dozvolu i mogućnost da još žešće udari. Čak i teritorija­lno. Amerika mora nešto da nam kontrapruž­i. Da li je to sever Kosova, Srpska ili deo CG, videćemo. Vučić je veliki državnik i neviđeni moćnik, a ima jaka leđa i sopstvenu pamet i hirurški tim. Ni detalj mu ne može promaći. Pa ni folirant Žika Šarenica koji misli neborbeno, po seljački da pokupi kajmak a da bude politički inertan. Neće moći. Ne bude li se opametio, završiće gore na ulici nego kad ga izje*ao Dinkić, to jest Miki Rakić. I tad je bio kažnjen kao koristolju­bivi oportunist­a koji bi da izvuče korist a da se ne zameri.

Dejan Stanković, baš zbog Inđije, neće izgubiti od igrački boljeg Partizana sutra u nedelju... Vučić će ubedljivo pobediti u Šapcu. I Zelenovića tog i Marka Kulačina, koji je promenio ploču. A? Istoričark­a Dubravka Stojanović je gluplja nego što i misli da je glupa duboko u sebi. Hm, ne bih znao. Bijemo Real u Madridu. Znao sam da će ih Siti razmontira­ti. Viska Barsa, Vučić i Milo. P.S. Ovog bandita Ramadanija uhapsiti, oteti mu imovinu i osuditi na dugu robiju. Pa nek gleda TV u „Zabeli“. Igrači koji su u talu s njim ne mogu da igraju za Srbiju. Ovaj mali kreten Grujić, što mu se prodao i sad propao.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia