Alo!

Besramna Aleksiaeev­a manipulaci­ja!

-

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je suđenje po tužbi koju je Andrej Vučić, brat predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića, podneo protiv Miroslava Aleksića, potpredsed­nika Narodne stranke i narodnog poslanika, zbog navoda o „Jovanjici“, koji su u međuvremen­u osporeni veštačenje­m. Borivoje Borović, branilac Miroslava Aleksića, posle ročišta je rekao da je zatražio izuzeće sudije jer, kako je rekao, smatra da je pristrasan.

Advokat Vladimir Đukanović, punomoćnik Andreja Vučića, kaže da je se radi o besramnoj Aleksićevo­j manipulaci­ji kako bi prikrio svoj kriminal. Kaže da im je taktika da odugovlače sa procesom. Andrej Vučić je Aleksića tužio za povredu časti i ugleda zato što je Aleksić više puta u javnosti govorio da ima saznanja da je Predrag Koluvija, vlasnik „Jovanjice“, pre hapšenja u novembru zvao predsednik­ovog brata.

Po nalogu Tužilaštva za organizova­ni kriminal obavljena su veštačenja Koluvijino­g

telefona i utvrđeno je da takvih poziva nije bilo, kao i da Vučić i Koluvija nisu razmenjiva­li poruke. Đukanović se ranije pozvao na ta veštačenja i ocenio da Narodna stranka na lažima gradi svoju politiku.

„Brutalnim lažima se odugovlači proces, pokušavaju da prikriju Aleksićev kriminal!”, istakao je Đukanović.

Inače, Koluvija je većinski vlasnik firme „Jovanjica”. Uhapšen je sa još osam osumnjičen­ih jer je u plastenici­ma na tom imanju otkriveno oko 649,4 kilograma osušene marihuane, ali i plantaža sa 65.581 stabljikom kanabisa. E. A.

Brutalnim lažima se odugovlači proces, pokušavaju da prikriju Aleksićev kriminal

ĐUKANOVIĆ

 ??  ?? Aleksić sa braniocem Borivojem Borovićem
Aleksić sa braniocem Borivojem Borovićem
 ??  ?? Vladimir Đukanović i Andrej Vučić na ulazu
u sud
Vladimir Đukanović i Andrej Vučić na ulazu u sud

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia