Alo!

Sin jedinac roditelje ubio lovačkom puškom!

Tragedija u Sremskim Karlovcima nakon porodične svaðe

- E. SADIKU

Lekar Zoran Kamatović (48) ubio je oca Ljubodraga (77) i majku Gordanu (66) nakon svađe zbog porodične vikendice koju je želeo da proda kako bi kupio stan

Zoran Kamatović (48) upucao oca Ljubodraga (77) i majku Gordanu (66) lovačkom puškom

Zoran je posle zločina otišao u stan i pravio se da se tek probudio

Lekar Zoran Kamatović (48) iz Sremskih Karlovaca uhapšen je zbog sumnje da je u naselju Doka u vikendici ubio roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66)! Tela u lokvi krvi zatekao je komšija koji je obavestio policiju. Sumnja se da se ubistvo dogodilo usled naslaganja oko prodaje kobne vikendice. Odmah po prijavi, na teren su izašle jake policijske snage koje su uspele u rekordnom vremenu od dva sata da reše slučaj i privedu osumnjičen­og.

Ubistvo se dogodilo juče ujutro oko 8 sati, posle porodične svađe u naselju Doka gde su imali vikendicu. Sumnja se da je Zoran pritiskao roditelje da što pre prodaju vikendicu, kako bi mu dali novac za stan.

Utvrđeno je da su se sin i otac posvađali, pa je prvo njega ubio, a zatim i majku koja se umešala u svađu. Posle zločina, Zoran je otišao do stana i pravio se kao da se tek probudio.

- Policija je utvrdila da je ubistvo izvršio neko ko je supružnike poznavao. Utvrđeno je i da su oni prodavali vikendicu, zbog poremećeni­h odnosa sa sinom. U vikendici je pronađena lovačka puška i krvavi tragovi stopala, a zatim saslušanje­m ostalih svedoka, policija je došla do podataka da su videli Zorana kako odlazi iz vikendice. Odmah su poslate patrole u stan kod Železničke stanice, i zatekli Zorana kako se tušira. Policajci su na njegovoj garderobi i obući pronašli tragove krvi, što pobudilo sumnju da je on bio u vikendici - priča naš izvor i dodaje.

- Tokom razgovora sa Zoranom došli su do delimičnog priznanja da je ubio roditelje posle svađe i navodno je rekao da je prvo ubio oca pa majku - rekao je naš izvor.

Meštani Sremskih Karlovaca

kažu da je Zoran bio osobenjak, a da su njegovi roditelji prodavali vikendicu kako bi sinu kupili stan.

- Žurilo im sa prodajom vikendice. Nudili su je svima i to za 24.000 evra. Vikendica vredi i više, ali niko iz mesta se nije nudio da je kupi. Srela sam Gordanu i rekla mi je da joj jedna porodica nudi 18.000, a da ona i suprug ne žele da je daju ispod 20.000 evra. Kako sam čula, juče je bio taj kupac i nisu se s njim dogovorili. Priča se da je zbog toga Zoran planuo jer je on vršio pritisak na roditelje da je prodaju. Tako se govorka po mestu. Zoran je radio kao lekar u jednoj ambulanti u Novom Sadu, i navodno je prošle godine dobio otkaz - rekla je jedna komšinica.

 ??  ?? Zoran Kamatović
Zoran Kamatović
 ??  ?? Zoran Kamatović
Zoran Kamatović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia