Alo!

Milica nije uda ali joj tražim d

Bekuta otvoreno o svom prija

-

Mia Borisavlje­vić nedavno se iz rodnog Valjeva, gde je sa porodicom boravila tokom pandemije koronaviru­sa, a po povratku u prestonicu pevačica je odmah izašla u grad. Mia je objavila fotografij­u iz restorana, a društvo joj je pravila ćerkica Ema.

- Izašli smo u grad - napisala je Mia u komentaru uz fotografij­u, a fanovi su joj udelili mnoštvo komplimena­ta.

„Ko je koga izveo u grad, ti ćerku ili ona tebe“, bio je samo jedan od komentara koji je dobila pevačica. K. L.

Nije tajna da se estetskim zahvatima, osim dama, sve češće podvrgavaj­u i muškarci sa estrade. Tako je pevač Ljuba Perućica nedavno priznao da je imao estetsku korekciju podočnjaka, ali i da je zadovoljan rezultatim­a.

- I kada sam naspavan i odmoran uvek imam podočnjake i delujem umorno. Odlučio sam da popunim podočnjake i sad sam prezadovol­jan - rekao je pevač u emisiji „Grand njuz“. K. L.

Miloš Biković često voli da se našali na svoj račun te je otkrio da je „pozajmio“naočare od prijatelja, a da ga o tome nije obavestio.

- Ukrao sam ortaku naočare, a on je ukrao moje - našalio se glumac na Instagramu. M. M.

MILICA

Ana Bekuta, jedna od najpoznati­jih folk pevačica na našim prostorima i mlada zvezda Milica Pavlović dobre su prijatelji­ce još od početka karijere seksi senjorite. U ekskluzivn­om zajedničko­m intervjuu za ,,Alo!“, Ana i Milica progovoril­e su o svom privatnom životu, budućim planovima, ali i kako održavaju njihovo prijateljs­tvo, uprkos razlici u godinama i stilu života.

Primer ste da prijateljs­tvo i međusobna podrška na estradi zaista postoji. Kako vam je to pošlo za rukom?

ANA: Milica je jedna od retkih pevačica koje su spremne da ulože

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia