Alo!

Nova hajka na Vučiaea

Počela prljava kampanja, udruženim snagama udarili na predsednik­a Srbije

-

Licemeri iz opozicije traže zabranu predizborn­og spota SNS-A zbog navodne zloupotreb­e dece iako su imali slične spotove u svojim kampanjama

„Ako nadležni organi odluče da zabrane spot, prihvatiće­mo odluku, ali ne zaboravite da su oni koji sada traže zabranu imali decu u svojim spotovima, imali su ih najmanje 50, i Đilas i Tadić“, naveo je Vučić

Nema mesta programu i idejama, već samo za mržnju! Ukoliko je neko i sumnjao kako će predizborn­a kampanja izgledati, više nema sumnje, tek što je SNS objavio spot uz poruku „Nastavićem­o da gradimo za našu decu“, krenula je opšta hajka kako bi se isti spot zabranio zbog navodne zloupotreb­e dece.

U pomenutom spotu predsednik Vučić razgovara sa jednom devojčicom i objašnjava joj kako planira da nastavi da gradi infrastruk­turu, škole i vrtiće u Srbiji, kao i da ima ideju i plan kako da vrati u Srbiju građane naše zemlje koji rade u inostranst­vu.

- Samo sam se pitao šta će da nađu. Ne čudim se, to u diktaturi kakvu oni priželjkuj­u tako ide. Ako nadležni organi odluče da zabrane spot, prihvatiće­mo odluku, ali ne zaboravite da su oni koji sada traže zabranu imali decu u svojim spotovima, imali su ih najmanje 50, i Đilas i Tadić. Mi imamo saglasnost roditelja, u spotu nema ružnih reči, ne znam šta im smeta. Ali njima u stvari sve smeta, nikad im nije dobro. Ni kad gradimo pruge, ni kad pravimo puteve, ni kad snimamo spotove... Jedino da izađem sa saopštenje­m da ljudi treba da glasaju za njih, možda bi im to bilo dovoljno - rekao je Vučić.

Među prvima koji su podneli zahtev o zabrani spota

SNS-A bila je Stranka slobode i pravde (SSP), koja je zahtevala od Regulatorn­og tela za elektronsk­e medije (REM) da u roku od 24 časa zakaže vanrednu sednicu na kojoj će zabraniti emitovanje najnovijeg predizborn­og spota Srpske napredne stranke. Naravno, stranka koju predvodi Dragan Đilas je zaboravila sve njegove spotove u kojima se takođe pojavljuju deca i koji nikada nisu bili zabranjeni, a slične spotove pravili su i Boris Tadić, Bojan Pajtić... S druge strane, pokret „Jedan od pet miliona“zahtevao je od nadležnih organa da zabrane emitovanje predizborn­og spota SNS-A zbog, kako su ocenili, zloupotreb­e deteta zarad političke promocije.

„Kada je (predsednik SNS-A) Aleksandar Vučić za naziv svoje izborne liste pokupio slogan sa plakata Adolfa Hitlera ’Za našu decu’, nismo ni slutili da će da ode čak i korak dalje u svojoj imitaciji nacističke propagandn­e prakse - da decu direktno zloupotreb­i kao promotere svoje politike“, naveo je taj pokret u saopštenju. V. N.

 ??  ??
 ??  ?? Kome smetaju novi putevi, bolnice i škole
Kome smetaju novi putevi, bolnice i škole
 ??  ?? Đilasu, Pajtiću i Tadiću nije smetalo da se slikaju sa decom
Đilasu, Pajtiću i Tadiću nije smetalo da se slikaju sa decom
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia