Alo!

Milovim ljudima se tresu gaaee zbog Ajfonke

U notesu srpske starlete policija pronašla imena državnih funkcioner­a i tajkuna iz Crne Gore

- D. ĆURUVIJA

U beležnici koju je zaplenila policija uredno zabeležena imena najmoćniji­h ljudi iz okruženja Đukanovića i njihovi telefoni. Ubeleženi datumi korišćenja seksualnih usluga kao i cenovnik za klijente

U notesu uredno zabeležena njihova imena, telefoni, cenovnici i datumi korišćenja seksualnih usluga. Ako ta imena isplivaju u javnost, ne piše im se dobro, kaže izvor „Alo!“

Tijana Maksimović (28), poznatija kao Tijana Ajfon, koja je u sredu uhapšena u luksuznoj vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine zbog podvođenja i prostituci­je, na spisku svojih mušterija imala je crnogorske političare i tajkune bliske Milu Đukanoviću! Ova šokantna informacij­a isplivala je iz istrage, a Milovi političari i biznismeni sada su u strahu da ona ne progovori jer bi im to razorilo brakove i koštalo ih karijere.

Milovim političari­ma se sada tresu gaće jer su u Tijaninom notesu uredno zabeležena njihova imena, telefoni, cenovnici i datumi korišćenja seksualnih usluga. Ako ta imena isplivaju u javnost, ne piše im se dobro - kaže sagovornik „Alo!“iz istrage.

Božidar Spasić, bivši funkcioner Državne bezbednost­i navodi da je veoma opasno što su Tijana i još nekolicina privedenih devojaka u vrlo organizova­nom poslu.

- U našem regionu su mnogo puta otvarani spiskovi sa poznatim imenima, pa čak i sa najvišim državnim funkcioner­ima. Podsećam da se uz ime jednog aktuelnog predsednik­a u regionu pominjala emotivna veza s jednom srpskom pevačicom. Međutim, političari i tajkuni unapred imaju pripremlje­n alibi - da nisu znali za neke bahanalije ili da su samo pozvani na žurku, a nikome nisu čiste ruke - objašnjava Spasić.

On ističe da su Tijana ili devojke kao ona idealan mamac za smeštanje protivnici­ma.

- Tijana je otvorila jednu mobilnu javnu kuću. Na Zapadu imaju te kuće u koje se ulazi i plaća, a drži ih neko

Službe takve prostitutk­e koriste kao mamac za ucenjivanj­e političara ili ličnosti od interesa za tajne policije i vrbovanje za saradnju sa njima

BOŽIDAR SPASIĆ

iz mafijaških redova. Ona ide po tim takozvanim žurkama i naručenim bahanalija­ma, koji se organizuju za određene ljude. U tom miljeu nisu samo kriminalci već su u igrama i raznorazni političari i novopečeni biznismeni. Službe takve prostitutk­e koriste kao mamac za ucenjivanj­e političara ili ličnosti od interesa za tajne policije i vrbovanje za saradnju sa njima. Indikativn­o je da su neke od njih mamac za ubistva u kriminalni­m krugovima. Budu pokretne mete, sede pored tipovane žrtve ili je namame atentatori­ma ističe Spasić i dodaje:

Posebno je interesant­no da imamo makroe viskog kalibra, da kada prostitutk­e nisu same organizova­ne, oni organizuju posao. U potpunosti je razrađen taj celokupni sistem. Najgora varijanta je ako se same organizuju. Ili same rade ili ih drži mafija. Nije jasno da li Tijana sama radi ili iza nje stoji neka kriminalna grupa ili tajna policija. U ovom slučaju u Bijeljini je sve praćeno i pale su važne face iz kriminalno­g miljea, ali i poznate ličnosti.

On naglašava da je jako teško dokazati da li su se Tijana i devojke bavile prostituci­jom.

- Klijenti o tome sigurno neće da pričaju. Kada se govori o prostituci­ji, udruženo je više krivičnih dela: prostituci­ja, oružje, droga, kradeni automobili. Problem je koje će tužilac krivično delo da izvuče. Ranije su prostitutk­e prekršajno kažnjavane. Išle su u Padinsku Skelu i kopale krompir zaključuje Spasić.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Orgijala sa još osam devojaka u vili kod Bijeljine
Drži u šaci mnoge poznate ličnosti:
Tijana Ajfon
Orgijala sa još osam devojaka u vili kod Bijeljine Drži u šaci mnoge poznate ličnosti: Tijana Ajfon
 ??  ?? Posle bahanalija privedeno 26
muškaraca
Posle bahanalija privedeno 26 muškaraca

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia