Alo!

SANDRA: Moj sin je jedni muškarac u mom životu!

- E. A. VESNA ĐORĐEVIĆ

Iako ne bi trebalo da bude tako, budući da važi za jednog od najbogatij­ih pevača na našoj estradi, Kitiću nije palo na pamet da otkaže nastupe, makar dok se situacija sa koronaviru­som ne stabilizuj­e.

To što se u Hrvatskoj, kao i u svim zemljama regiona, koronaviru­som dnevno

Manekenka Sandra Obradović mesecima je punila novinske stupce zbog borbe da vrati sina Andreja, koga joj je bivši partner privremeno oduzeo. Sandra je zbog toga gotovo mesec dana bila razdvojena od svog naslednika, a u razgovoru za

„Alo!“nekadašnja manekenka otkrila je da je konačno srećna i da njen život izgleda potpuno drugačije otkako je ponovo sa sinom.

- Uživam sama sa svojim sinom i on je jedini muškarac u mom životu kojeg volim i koji me zanima. zarazi nekoliko stotina ljudi, a broj smrtnih slučajeva je veći nego ikad, Kitića nije preterano potreslo, pa je iskoristio priliku da fino zaradi i zabavi se sa svojom publikom. Ako je suditi po snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, u klubu je bilo gotovo 1.000 ljudi, koji nisu imali zaštitne maske, niti su bili na rastojanju.

Dok ljudi sa estrade kukaju da nemaju nastupe i one zakazane otkazuju zbog opasnosti od širenja virusa, Mile je spojio lepo i korisno, pa je, osim što je zaradio, odlučio da se neko vreme baškari na Hrvatskom primorju sa ćerkom.

Nikad se ne zna, možda vlasnici klubova čuju da je ostao u „lijepoj njihovoj“, pa mu zakažu još koji nastup. Inače, pozvali smo Mileta Kitića kako bismo dobili komentar, ali se on do zaključenj­a ovog broja nije javio.

Posetioci kluba nisu nosili zaštitne maske, niti su ispoštoval­i preporučen­o rastojanje

Ne želim više da se vraćam na staro i da otvaram stare rane - rekla je Sandra za „Alo!“, a potom je otkrila u kakvom je odnosu sa ocem svog deteta.

- Vladimir i ja se nismo pomirili i nećemo se pomiriti - kratko je poručila bivša manekenka.

Podsetimo, Sandra Obradović je početkom maja optužila svog bivšeg partnera da joj je oteo sina i da ju je godinama fizički maltretira­o, dok je on nju optužio da je alkoholiča­rka i nesavesna majka.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia