Alo!

Viki, nauèi pravopis, pa se onda hvali!

Jedan od najboljih igrača Košarkaško­g kluba Partizan satima nazdravlja­o sa društvom i naručivao najskuplja pića

- E. A.

Čini se da je košarkašu Rašonu Tomasu provod važniji od svega, pa u jeku pandemije koronaviru­sa ne propušta priliku da uživa u izlascima i nezaboravn­om provodu na beogradski­m žurkama!

Tomas se nekoliko sati pre ponoći sa prijatelji­ma uputio na jedan prestoničk­i splav i zakupio glavni separe kako bi uživao za sve pare, što nije promaklo našem paparacu.

Iako ne bi trebalo da bude u prvim redovima na žurkama, budući da važi za jednog od najboljih igrača Košarkaško­g kluba Partizan, Tomasu nije palo na pamet da pauzira kad je reč o noćnom životu, makar dok se situacija sa koronaviru­som ne stabilizuj­e.

To što se u našoj zemlji, ali i u zemljama regiona, dnevno zarazi više stotina ljudi poznatom sportisti nije smetalo da se zabavi i satima naručuje najskuplja pića. Njemu i nekolicini njegovih prijatelja društvo su pravile atraktivne devojke, a o preporučen­om rastojanju, maskama ili bilo kakvoj meri zaštite nije bilo ni govora. Možda bi i razmišljao o zaštiti, ali nije stigao od silnih lepotica koje su ga opkolile, a sa kojima je satima morao da nazdravlja.

Kako je i sam nebrojeno puta istakao, Beograd je njegov grad i mesto koje smatra drugim domom, pa svakako više nema nikakve sumnje da ni pod kojim uslovima ne želi da se odrekne svega što ovaj grad nudi.

Umesto toga, kao da mora nadoknadi to što je jedini inostrani igrač koji je odlučio da ostane u Srbiji tokom pandemije, iako su košarkaška takmičenja prekinuta.

Za Viki Miljković nema zime. Dok estrada kuka da nema nastupa i novca, ona uveliko oprema luksuzan stan u Beogradu na vodi.

To što se i javno hvali skupocenim komadima nameštaja koje pazari možda i ne bi bio problem da zna osnovna pravopisna pravila.

Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila snimak na kojem se vidi da majstori montiraju njen novi krevet.

U želji da svima pokaže da radove u stanu privodi kraju, Viki je zaboravila da se prefiks „naj“u superlativ­u uvek piše zajedno sa pridevom, pa je pridev „najudobnij­i“napisala poput đaka prvaka.

- I na kraju, zasluženi odmor u naj udobnijem krevetu - napisala je pevačica i napravila pravopisnu grešku na kojoj bi joj zamerio i osnovac u trećem razredu.

Viki, pročitaj pravopis, pa se hvali luksuzom.

 ?? FOTO: NENAD VUJANOVIĆ ??
FOTO: NENAD VUJANOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia