Alo!

Đilas šutnuo kuma zbog ruskih veza!

Do raskola je navodno došlo zbog toga što je Đorđević zagovornik saradnje s ruskom „dubokom državom“, dok se Đilas okrenuo sponzorima na Zapadu i tu vidi svoju šansu

-

Đilas nikom ne prašta i ništa mu nije sveto - pa ni kumstvo! Prethodnih meseci uspeo je da uništi sve saveznike iz opoziciono­g bloka i nametne se kao apsolutni lider tog dela opozicije, a sada je rešio i da se otarasi kuma Mlađe Đorđevića jer je upravo u njemu video jedinog ozbiljnog rivala.

Tikva između kumova navodno je pukla zbog toga što je Đorđević zagovornik saradnje s ruskom „dubokom državom“, dok se Đilas okrenuo sponzorima na Zapadu. Đilas je, nakon niza protestnih pisama i prekoravan­ja zapadnih diplomata, ali i predstavni­ka najjačih evropskih zemalja od Francuske, preko Nemačke, do svih ostalih, ponovo krenuo s proevropsk­om retorikom. U tome mu glavnu smetnju predstavlj­a Mlađan Đorđević i to zbog svojih „ruskih veza“, pa je Đilas bez problema rešio da se otarasi kuma.

Inače, kako navode naši izvori, Đilas je posebno zamerio Mlađi zbog autorskog teksta koji je objavljen

na sajtu ruske federalne novinske agencije „Regnum“. Đorđević je inače u tom tekstu izneo ceo niz ničim neargument­ovanih uvreda na račun predsednik­a Aleksandra Vučića, lažno ga optužujući da je rusofob i da se sprema da uvede Srbiju u NATO, kao i da izda Kosovo i Metohiju... On dalje zamera Vučiću što je na aerodromu rusku pomoć dočekala, kako je naveo, „Ana Brnabić, srpska premijerka netradicio­nalne seksualne orijentaci­je“. Dokle ide ludilo Đorđevića, pokazuje i to što je predsednik­a Srbije optužio da je naručio da se na RTS-U prikaže dokumentar­ac „Putinovi svedoci“, koji je po Đorđevićev­oj oceni „antiputino­vski film“.

 ??  ?? Mlađa Đorđević važi za ruskog čoveka na Balkanu
Puklo kumstvo: Đilas i Đorđević
Mlađa Đorđević važi za ruskog čoveka na Balkanu Puklo kumstvo: Đilas i Đorđević
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia