Alo!

Ostavljam tugu iza sebe

- OLIVERA KONATAR

- Zasad je sva moja snaga preusmeren­a na oporavak jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima - priča Ilda i otkriva na koji način je objasnila ćerkici da ipak neće dobiti batu ili seku.

- Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuć­e zrelo dete. Svakome ko bi nas pozvao na telefon govorila je kako će da dobije batu ili seku. Ovu situaciju je prihvatila kao neminovnos­t i inače je takva, zaista ozbiljna i zrela. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavaju­ći da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. Jednom prilikom, kad smo joj ponovo dali taj odgovor, samo je rekla: „Moj deda nije na putu, on je sa anđelima.“Bili smo šokirani, ali shvatili smo da od nje ne treba kriti previše stvari. Nismo krili ništa od nje ni u ovom teškom trenutku - kaže Šaulićeva i dodaje da se, uprkos svemu, nije plašila kada je saznala da je zaražena koronaviru­som.

- Nisam se plašila, ali ne zato što sam hrabrija od svih, već iz razloga što uopšte nisam imala simptome. Ipak, lagala bih kada bih rekla da mi nije laknulo kada sam na kraju dobila negativan rezultat - zaključuje Šaulićeva u razgovoru za magazin „Gloria“.

gubitka Pevačica Ilda Šaulić oglasila se nakon podrške bebe i poručila da su je dirnule poruke pratilaca. koje je dobila od svojih prijatelja i

- Malo je reći da sam dirnuta nebrojenim

Ono što je za porukama podrške koje sam dobila. bilo pokušam mene najbitnije jeste da sve što je trenutku da ostavim iza sebe i da se u ovom koji nam, nadam koncentriš­em na neke lepše dane mi je mir napisala se, predstoje. Trenutno, najpotrebn­iji je Ilda na svom Instagram profilu.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia