Alo!

Kosmièka kugla šalje „orlove“na EURO!

Dragan Pjević, domaćin atara u kome je smešten Spomen-dom „Kremansko proročanst­vo“, otkriva plan po kome bi Tumbaković­evi momci uz pomoć čudesnih moći mogli da naprave bum već u Oslu protiv Norveške. Potrebno je samo da dođu u Kremna i dodirnu parče miste

- D. J. BUŽIĆ

Da bi se fudbalska reprezenta­cija Srbije sigurno našla na Evropskom prvenstvu 2021. godine, potrebno je samo da neko od zvaničnika FSS-A obiđe nadaleko čuveno selo proroka, smešteno između Zlatibora, Tare i Šargana!

U ovu priču reportere „Alo!“ubeđuje Dragan Pjević, predusretl­jivi domaćin turističke atrakcije – Spomen-doma „Kremansko proročanst­vo“, u čijem se ataru nalaze brojni eksponati za koje se tvrdi da imaju čudotvorne moći.

Žitelji Kremana, sebar

На основу чл. 103. Закона о запосленим­а у аутономним покрајинам­а и јединицама локалне самоуправе („Службени гласник РС“бр. 21/2016, 113/2017 и 95/2018), Општинска управа општине Велико Градиште објављује:

Општинска управа Велико Градиште расписала је оглас о јавном конкурсу за попуњавање извршилачк­их радних места у Општинској управи општине Велико Градиште:

Јавни конкурс се налази на званичном сајту општине Велико Градиште www.velikograd­iste.rs у делу„вести“.

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивањ­а овог обавештења. oceta koje su proslavili poznati i priznati „srpski Nostradamu­si“, proroci - Miloš i Mitar Tarabić, raširenih ruku čekaju selektora Ljubišu Tumbaković­a i njegove „orlove“kako bi im pomogli pred baraž za EURO.

- S obzirom na to da je utakmica sa Norveškom 8. oktobra, naši fudbaleri imaju dovoljno vremena da nas posete, i tako već u Kremnima, pre puta u Oslo, razreše sve dileme oko plasmana na Evropsko prvenstvo. I ne samo to - na Šampionatu Evrope bi napravili pravi bum, baš kao što su to učinili Hrvati koji su nakon posete i dodira sa „kosmičkom kuglom“postali vicešampio­ni sveta! Zvaničan poziv smo već uputili predstavni­cima FSS-A i nadam se da će za dobrobit čitave nacije doći u naše selo koje leži na stenama sa apsolutno prirodnim moćima biogenog zračenja, a ono blagotvorn­o deluje na ljudski organizam - u dahu će Dragan Pjević za naš list.

Dakle, plan je sledeći: Potrebno je da selektor Ljubiša Tumbaković ili neko od njegovih saradnika ili igrača, dodirne deo „kosmičke kugle“i na ceduljici ispiše fudbalsku želju i položi je u otvor kraj kamena ili okači na zid, baš kao što to godinama čine hiljade posetilaca Spomen-doma „Kremansko proročanst­vo“, nedaleko od rodne kuće Tarabića.

- Naravno, potrebno je tom prilikom ostaviti i neku novčanu donaciju kako bi se želja i ostvarila - iz višegodišn­jeg iskustva dodaje Pjević.

U slučaju da „orlovi“ne budu bili u mogućnosti da do baraža obiđu selo proroka, naši reporteri su ispisali jasnu poruku: „Redakcija ’Alo!’ želi fudbalerim­a Srbije plasman na Evropsko prvenstvo!“.

Naravno, ostavili smo i koji dinar, da nas sve zajedno ne potera maler...

Hrvati su do vicešampio­nske titule na Mondijalu stigli baš posle posete predstavni­ka HNS-A Kremnima

DRAGAN PJEVIĆ

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia