Alo!

Preti mu kazna do osam godina zatvora

Osumnjičen­i je pred tužiocem rekao da zna šta je uradio, kao i da je devojka teško povređena. Izjavio je da se kaje zbog svega - kaže izvor „Alo!“blizak istrazi.

- N. G. - E. S.

Policija je došla do bahatog vozača zahvaljuju­ći nadzornim kamerama i oštećenju na vozilu, a prilikom hapšenja ćutao je kao zaliven, saznaje „Alo!“. Međutim, na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu juče je priznao krivicu.

- Osumnjičen­i je pred tužiocem priznao krivično delo i rekao da zna šta je uradio, kao i da je devojka teško povređena. Izjavio je da se kaje što je pobegao s lica mesta jer se uplašio kad je video šta je uradio - kaže izvor „Alo!“blizak istrazi.

Filip I. se tereti za teško delo protiv bezbednost­i javnog saobraćaja, odnosno nanošenje teških telesnih povreda i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajn­oj nezgodi.

- Tužilaštvo je predložilo da se Filipu I. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, a sud je prihvatio taj predlog i odredio mu zadržavanj­e do 30 dana - navodi izvor.

Kako saznajemo, Filip I. nije bio pijan u trenutku nesreće. Očevici su ispričali da je pokušao da izbegne devojku na pešačkom prelazu, ali nije video da i Teodora beži u istom pravcu.

Izvor „Alo!“navodi da se Teodora nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu, gde je operisana i stopalo joj je prišiveno. Ona je i dalje u teškom stanju i životno je ugrožena.

Stravičan incident dogodio se 8. avgusta u Ulici kneza Višeslava u Košutnjaku, kada je Teodora posle provoda u jednom klubu krenula kući preko pešačkog prelaza. Nosila je fluorescen­tnožutu haljinu, koja se vidi čak i u mraku, ali je na nju u punoj brzini naleteo automobil i samo produžio kao da se ništa nije dogodilo. Od siline udarca, devojci je bukvalno otkinuto stopalo!

- Crveni automobil „ford fijesta“proleteo je ulicom i udario devojku kao da se ništa nije dogodilo. Ovaj slučaj je rekordno brzo rešen zahvaljuju­ći nadzornim kamerama koje se nalaze na zidu kluba, ali i okolnih objekata. Na snimku se jasno vidi crveni automobil kako preleće preko devojke. Policija je došla do kuće osumnjičen­og, koji se pravio da se ništa nije dogodilo. Osim registraci­je,

Filipu I. preti robija od jedne do osam godina zatvora.

- Ako je usled dela nastupila teška telesna povreda nekog lica, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina. Vozač koji bez pomoći ostavi lice koje je tim prevoznim sredstvom povređeno ili čiju je povredu tim vozilom prouzrokov­ao, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine - stoji u Zakoniku.

odalo ga je oštećenje na prednjoj strani „forda“, posle čega je uhapšen - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je mladićeva reakcija u neku ruku bila čudna:

- Filip je ćutao kao zaliven. Bez reči je krenuo u policiju, gde se branio ćutanjem - tvrdi naš sagovornik.

Teodora je kobne noći bila u prestoničk­om klubu sa dečkom i drugaricam­a, ne sluteći da će samo nekoliko sati kasnije završiti u bolnici u teškom stanju.

- Na Instagram stranici kluba postavljen­a su dva snimka na kojima se vidi Teodora u žutoj fluorescen­tnoj haljini kako pije koktele, grli se i ljubi s dečkom, dok je sve vreme svirala živa muzika. Tu su bile i njene drugarice i svi su pevali uglas. Često dolazi u taj klub jer voli živu muziku. Obavezan je gost tog kluba kad god se organizuje veče žive muzike - saznajemo od izvora bliskog Teodori.

Desetak minuta pred zatvaranje kafane, Teodora je krenula kući na Petlovo brdo, a zatim se dogodila nesreća.

Policija je došla do BAHATOG VOZAČA ZAHVALJUJU­ĆI NADZORNIM KAMERAMA I OŠTEĆENJU NA VOZILU, A PRILIKOM HAPŠENJA ĆUTAO JE KAO ZALIVEN

 ??  ?? Pešački prelaz na kojem je oborena Teodora R.
Pešački prelaz na kojem je oborena Teodora R.
 ??  ?? Teodori je prišiveno stopalo i još je u teškom stanju
Teodori je prišiveno stopalo i još je u teškom stanju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia