Alo!

ŠIPTARI PODRŽALI MILA u otimanju srpskih svetinja!

Rama i Taèi se pred izbornu aeutnju javno umešali u izbore u Crnoj Gori

- EKIPA ALO!

Iako crnogorski državni vrh na čelu sa Milom Đukanoviće­m na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u svoje predizborn­e igrarije, u finišu izborne kampanje razotkrila se prava istina.

U panici nakon svedočenja Đukanoviće­vog dojučerašn­jeg najbližeg saradnika Svetozara Marovića o mafijaškoj prirodi crnogorsko­g režima, Milo je tražio javnu podršku od svog velikog prijatelja Edija Rame. Albanski premijer se juče na srpskom jeziku obratio javnosti zahvalivši Đukanoviću „što postoji“.

Rama očigledno nije mogao javno da nabroji sve zajedničke „poslove“zbog kojih se zahvaljuje Đukanoviću, ali nije malo ni onih političkih, od priznanja Kosova i podrške lažnoj državi u međunarodn­im institucij­ama do Milovih zasluga za jačanje pozicije Albanaca u Crnoj Gori, koji su u Tuzima dobili opštinu, a njihov kapital je umnogome istisnuo ruski na Crnogorsko­m primorju.

Zbog svega toga Rama se direktno umešao u crnogorske izbore pokušavaju­ći da na sve načine zaštiti Mila, a time i svoje nacionalne i poslovne interese.

- Hvala, dragi Milo, što postojiš - poručio je Rama i dodao da aktuelni crnogorski predsednik treba da bude ponosan na ono što je dosad učinio za svoju zemlju. Uz osećanje, kako kaže, duboke i iskrene veze između dve zemlje, Albanije i Crne Gore, i njihove dve sestrinske partije, Rama je poželeo Ðukanoviću da njegova stranka pobedi na predstojeć­im izborima. Na jasnom srpskom jeziku Rama je poručio: „Odlučno za Crnu Goru“, što je slogan Dps-ove kampanje za izbore .

Marko Milačić, lider opozicione Prave Crne Gore, za „Alo!“poručuje da ga Ramina podrška Đukanoviću nije iznenadila.

- Đukanović i Rama su ideološki blizanci, a osim duha atlantizma veza im je i otimanje Kosova. To su ljudi koji su godinama vršili i dalje vrše taj zajednički nedemokrat­ski poduhvat i potpuno je prirodno da se oni oslovljava­ju takvim rečima. Očekujemo uskoro da ih u Crnoj Gori vidimo kako se i ljube u usta, a sve u ime duha OVK i u skladu sa novim Đukanoviće­vim zakonom o istopolnom partnerstv­u. Šalu na stranu, stvar je ozbiljna - poručio je on i dodao da je Đukanović u panici.

- To što Rama govori: „Hvala, dragi Milo, što postojiš“i to na srpskom jeziku, to je jedino lepo što je uradio. Pozivam Ramu da slobodno nastavi da uči srpski jer će mu trebati, zato što će nova vlast u Crnoj Gori

govoriti na srpskom pa da imamo bolju komunikaci­ju - istakao je Milačić i poručio da će 30. avgusta građani Crne Gore ispisati istoriju.

- Onaj krst koji je Milo ljubio u rukama mitropolit­a početkom devedeseti­h godina, pa ga sada izdao, vratiće mu se kao bumerang na izborima. To je božja pravda. Kako se odnosiš prema krstu, simbolu vere i simbolu SPC, tako će ti se i vratiti - poručio je lider Prave Crne Gore.

Pozivam Ramu da nastavi da uči srpski jer će mu trebati zato što će nova vlast u Crnoj Gori govoriti na srpskom

MARKO MILAČIĆ, Prava Crna Gora

 ??  ?? Dragi Milo, hvala ti što postojiš!
Dragi Milo, hvala ti što postojiš!
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia