Alo!

Budakom ubila muža, pa sekirom iskasapila majku!

ZVORNIK Ponovila zločin nakon 11 godina

- N. GAVRILOV

Horor u Republici Srpskoj! Ramza Karajčić (62) iz okoline Zvornika ubila je svoju majku Namku (83) tako što ju je iskasapila sekirom u njihovoj porodičnoj kući! Ovo krvoločno ubistvo nije jedino u Ramzinom dosijeu, jer je pre 11 godina masakriral­a supruga Ramadana tako što ga je čak 41 put udarila budakom po glavi i telu.

Tragedija se dogodila u utorak oko 18.30 u selu Kozluk, kod Zvornika, u porodičnoj kući Ramze Karajčić. U kući je pronađeno telo nesrećne starice, a lisice na ruke stavljene su njenoj ćerki, koja je u policiji priznala zločin.

- Ramza je uzela sekiru i nasmrt izudarala svoju majku, koja je na licu mesta izdahnula. Telo žene prebačeno je na obdukciju, a Ramza je u policiji hladnokrvn­o priznala:

„Da, ubila sam svoju majku sekirom.“ Ona je sama otišla u policijsku stanicu i rekla da je počinila zverstvo. U kući je zatečen jeziv prizor, jer je krvi bilo na sve strane, dok je žena ležala nepomično sa jezivim posekotina­ma. Nije poznato zbog čega

je masakriral­a majku i koliko joj je udaraca nanela. Policija utvrđuje šta je prethodilo ubistvu, a rezultati obdukcije treba da otkriju sa koliko je udaraca ubijena. Osumnjičen­oj ćerki je određeno zadržavanj­e, posle čega će biti saslušana kod tužioca - tvrdi izvor blizak istrazi.

Ubistvo Namke Karajčić nije prvo koje je počinila njena ćerka. Ramza je robijala zbog zverskog ubistva supruga pre 11 godina.

- Ramza je 30. juna 2009. u kući svog brata u Kozluku, kod Zvornika, budakom usmrtila supruga Ramadana Karajčića, sa kojim je imala troje dece. Ramadan je od silnih udaraca preminuo na mestu zločina, a rezultati obdukcije šokirali su i najiskusni­je obducente. Ramza je supruga usmrtila sa čak 41 udarcem po glavi i telu. Čovek je bio smrskan. Ubistvu je prethodila žestoka svađa između supružnika navodi naš sagovornik.

Kako navode bosanski portali, motiv za ubistvo supruga bila je njegova patološka ljubomora.

- Posle sudskog postupka, Ramza je zbog niza olakšavaju­ćih okolnosti osuđena na samo pet godina zatvora - podsećaju lokalni portali.

Ramza je pre 11 godina ubila supruga Ramadana sa 41 udarcem budakom. On je od silnih udaraca odmah preminuo, dok su jezive povrede šokirale i najiskusni­je obducente

 ??  ??
 ??  ?? Kuća u kojoj se dogodio zločin
Kuća u kojoj se dogodio zločin

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia