Alo!

Vuèiae: Imaaeemo stadion lepši od „Alijanc arene“! Konstrukci­ja èelik-drvo

- S. R. S. R.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa delegacijo­m Republike Srpske otkrio više detalja o nacionalno­m stadionu, čija će izgradnja početi naredne godine!

Reč je o objektu na kojem bi igrala reprezenta­cija Srbije, a povremeno bi se na njoj igrali i klupski međunarodn­i mečevi.

- Srbija će dobiti stadion od 55.000 mesta, velelepan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od „Alijanc arene“u Minhenu. Ili meni bar izgleda da je lepši. Verovatno će biti jeftiniji. U tom smislu nisam siguran da ćemo moći da svuda obezbedimo grejače - rekao je Vučić.

Predsednik je komentaris­ao i sarkastičn­e navode da

Pobedom nad Tenisom Sandgrenom od 2:0 (6:2, 6:4) Novak Đoković je nastavio pohod na Sinsinati mastersu. Protivnik u četvrtfina­lu sinoć mu je bio Nemac Jan-lenard Štruf.

Na objavu novinara „Njujork tajmsa“Bena Rotenberga, koji je citirao izjavu Novaka Đokovića da ne želi da se bavi brojkama i mogućnošću da 2020. završi bez poraza, na Tviteru se oglasio Kirjos:

„Fantastiča­n teniser. Možda će 2020. završiti bez poraza, to niko ne može da mu uzme. bi stadion trebalo da ponese ime po njemu, uz poruku da bi mnogo toga u Srbiji moglo da se zove „Aleksandar Vučić“.

- Mislimo da Srbija to zaslužuje. Oni misle da stadion treba

Nažalost, kada je trebalo da pokaže liderske veštine i odmerenost - nestao je. Većina bi rekla da je izgubio bez obzira na sve.“

Ne treba biti previše pametan i objektivan pa konstatova­ti da je baš Kirjos luzer koji nikada neće moći da se suoči s činjenicom da je Novak za njega izmislio tenis, pa da mu sada samo ostaje da diže dževu nebuloznim izjavama.

Inače, posle velike pobede nad Dominikom Timom, Filip Krajinović zabeležio je još

Predsednik Srbije je ranije objasnio: - Stadion će biti blizu Auto-puta „Miloš Veliki“i blizu izlaza sa auto-puta BeogradSur­čin. Biće spolja čelična konstrukci­ja, unutra drvo, dakle prirodni materijali - rekao je on.

da se zove „Aleksandar Vučić“i to je sad neka ironija, pošto je to besmisleno i ne bi trebalo da se gradi stadion. Ja bih da vas podsetim da po njima onda ništa ne bi trebalo da se gradi - dodao je Vučić. jednu brzu i ubedljivu pobedu nad Martonom Fučovičem 2:0 u setovima (6:2, 6:1) i tako zakazao duel sa Milošem Raonićem (kasno sinoć po srpskom vremenu), koji je eliminisao Endija Marija, u četvrtfina­lu Sinsinati mastersa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia