Alo!

Basti i Ana proslavili sinu roðendan

- V. ĐORĐEVIĆ V. Đ. V. Đ.

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, kojeg smo gledali u gotovo svim rijaliti formatima, postao je otac u 43. godini. Iako je nekoliko puta govorio kako on ne može da ima decu jer su mu doktori govorili da je sterilan, čudo se ipak dogodilo. Svoju emotivnu partnerku i majku njegove ćerkice, kojoj su dali ime Dunja, krije kao zmija noge, a za „Alo!“je otkrio da ćerkica ima nešto na njega.

- Krupna je, rođena je sa četiri i po kilograma. To je na mene - našalio se najpoznati­ji rijaliti učesnik i objasnio da svoju naslednicu još uvek nije video jer su zbog koronaviru­sa posete zabranjene.

Nada se, ipak, da će je videti uskoro, makar preko stakla.

- Žena mi je rekla da liči i na nju i na mene. Na mene je krupna svakako - rekao je kroz smeh i dodao:

- Sve je proteklo u najboljem redu. I mama i beba se osećaju odlično, porođaj je prošao odlično, sve je super. Slavićemo kada izađu iz bolnice - istakao je presrećni otac koji je bio u gužvi zbog svih obaveza i priprema za njihov izlazak, ali i za svoj ulazak u „Zadrugu 4“.

Fudbaler Bastijan Švajnštajg­er i njegova supruga, bivša teniserka Ana Ivanović, proslavili su sinu Leonu rođendan, uz tortu u obliku teniskih loptica koja je oduševila njihove pratioce na Instagramu, gde su objavili fotografij­e.

- Da li imate neke posebne planove kako ćete provesti dan - pitali su fanovi Anu Ivanović, a ona je odgovorila: „Mi već slavimo“, dok je Bastijan pozirao sa balonima u obliku fudbalskih lopti.

Bojana Ristivojev­ić, nekadašnja zvezda Televizije „Hepi“, i Ognjen Nestorović, zaštitno lice „Pinka“, prelaze na konkurents­ku TV „Prvu“, saznaje „Alo!“.

Ovaj medijski transfer dogovoren je u najstrožoj tajnosti, a desiće se već od septembra, kada se vrate sa godišnjih odmora. Ognjen i Bojana druže se već godinama, a osim što su zajedno studirali, jedno vreme su zajedno i radili na „srećnoj“televiziji. Uskoro će nas njihov osmeh i šarm uveseljava­ti u tok-šou formatu koji će voditi zajedno. Ovim povodom ni jedno od njih dvoje nije želelo da se oglašava.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia