Alo!

Uhapšen u vili u blizini Kana, ODALI GA ČLANOVI PORODICE

- E. A.

Marko Đorđević (33), koji se sumnjiči da je u aprilu 2018. u beogradsko­m klubu „Ispod mosta“ubio Luku Radulovića (37), izručen je Srbiji u noći između utorka i srede u najvećoj tajnosti!

Đorđević je uhapšen prošlog leta u mondenskom letovališt­u Mužin u blizini Kana u Francuskoj.

- Izručen je uz najveće mere obezbeđenj­a. Posle saslušanja je sproveden u pritvor koji mu je ranije određen - potvrdio je naš izvor blizak istrazi.

Đorđević se sumnjiči da je 18. aprila 2018. na privatnoj proslavi u klubu „Ispod mosta“prišao Raduloviću i u njega ispalio nekoliko hitaca, a potom mirno izašao iz lokala. Đorđević i Radulović su se nekoliko meseci pre zločina sukobili i potukli u drugom beogradsko­m lokalu. Iz tuče je navodno Radulović izašao kao pobednik i Đorđević to nije mogao da mu oprosti. Posle ubistva je pobegao iz Srbije.

- Lociran je preko članova porodice koje je policija pratila. Boravili su u luksuznoj vili u blizini Kana, u kojoj su mu i stavljene lisice. U akciji je učestvoval­o 15 policajaca, a akcija je bila teška jer su bili prisutni članovi Đorđevićev­e porodice - preneli su francuski mediji.

Osumnjičen­i i žrtva su odranije poznati srpskoj policiji i hapšeni su više puta. Tokom 2017. godine, Radulović je hapšen i ekspresno osuđen za trgovinu drogom, posle priznanja i sklapanja sporazuma s Tužilaštvo­m za organizova­ni kriminal. Robiju nije dočekao jer je u aprilu ubijen.

U akciji je učestvoval­o 15 policajaca, a akcija je bila teška jer su bili prisutni članovi Đorđevićev­e porodice

 ??  ?? Osuđen za trgovinu drogom: Luka Radulović
Osuđen za trgovinu drogom: Luka Radulović
 ??  ?? Zločin se dogodio u klubu „Ispod mosta“u Beogradu
Zločin se dogodio u klubu „Ispod mosta“u Beogradu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia