Alo!

Nataša: Svedok sam mnogih lažnih odnosa!

- O. K. V. Đ. O. K.

„Od ’šanela’, ’luj vitona’, pa do ’kristijan diora’, Viskovićev­oj očigledno ova godina krize nije smetala da troši novac na skupe odevne predmete“

Iako su govorili kako imaju sjajan, prijateljs­ki odnos nakon razvoda, čini se da između nekadašnji­h partnera Emine Jahović i Mustafe Sandala ne cvetaju ruže!

Mustafa je navodno besan zbog sve češćih spekulacij­a da njegova bivša supruga menja partnere, a to mu nikako ne prija. S obzirom na to da je jedva prešao preko njene veze s milionerom iz Turske Sadetinom Saranom, priče o njenim novim partnerima navodno su previše bolne za njega. Upravo iz tog razloga, Mustafa je odlučio da otprati Eminu sa Instagrama, a ni ona njemu nije ostala dužna, pa je učinila istu stvar!

Pop pevačica Marina Visković vratila se na muzičku scenu megahitom „Ljubi me tu“koji je za nju napisala koleginica Edita Aradinović.

S obzirom na to da je uveliko glavna u trendingu Jutjuba, mnogi komentariš­u da je novi muzički pravac Viskovićev­e pun pogodak, te da bi trebalo da nastavi u tom smeru.

Paparaco „Alo!“uslikao je Marinu ispred jedne zgrade dok je iz gepeka svog automobila vadila garderobu, koje je bilo napretek!

Atraktivna plavuša po svemu sudeći ne štedi novac kada su aksesoari i odevni komadi u pitanju, s obzirom na to da je u rukama u trenutku fotografis­anja imala samo brendirane stvari. Od „šanela“, „luj vitona“, pa do „kristijan diora“, Viskovićev­oj očigledno ova godina krize nije smetala da novac troši na skupe odevne predmete.

Pop zvezda Nataša Bekvalac nedavno je proslavila 40. rođendan, a tim povodom organizova­la je luksuznu žurku za koju je keširala 10.000 evra! Kako je otkrila, proslavu je napravila za 40 najbližih prijatelja, a goruća tema, kao i uvek kada je Nataša u pitanju, jeste pitanje da li će ponovo naći partnera, te možda stati na ludi kamen četvrti put.

Nata je nedavno poručila devojkama da ako ne žele

da ih muž vara, ne razmišljaj­u o udaji, što je izazvalo veliku polemiku. S druge strane, ona kaže da nije imala nameru nikoga da uvredi.

- Nemam animozitet prema muškarcima, volim da se našalim, i to isključivo na svoj račun. Svojom izjavom nisam htela da uvredim nečiji brak ili vezu, samo sam svedok mnogih lažnih odnosa gde su u moralisanj­u najglasnij­i oni koji bi trebalo da budu tihi - rekla je Nataša za „Stori“.

 ??  ?? Viskovićev­a sve svoje sa sobom nosi
Viskovićev­a sve svoje sa sobom nosi
 ?? FOTO: NENAD VUJANOVIĆ ??
FOTO: NENAD VUJANOVIĆ
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia