Alo!

Vaginom dižem 9 kg

- IVANA VUJNOVIĆ

Amerikanka Kim Anami, 44-godišnja instruktor­ka vaginalnog kung-fua, koja može da podigne pet kilograma težine svojim genitalija­ma, ali i da doživi 20 orgazama zaredom, nakon intervjua za prestižne svetske magazine, specijalno za čitaoce „Alo!“otkriva tajne svog neverovatn­og umeća.

Šta je vaginalni kung-fu?

- Kung-fu je u Kini definisan kao bilo koja disciplina ili veština koja se postiže napornim radom i vežbanjem i to ne mora biti borilačka veština. Ja se bavim vaginalnim kung-fuom, što je zapravo umetnost savladavan­ja vagine i njenih mogućnosti.

Kome je on namenjen?

- Svim ženama! Baš kao što svaki čovek treba da se hrani zdravo ili da vežba da bi održao svoje zdravlje, i svaka žena treba da vežba svoju vaginu da bi održala njeno zdravlje.

Šta vaginalni kung-fu majstor može da uradi sa svojom vaginom?

- Može da ispucava lopte za pingpong, da podiže nameštaj i da ima višestruke orgazme koji traju satima. Svom muškarcu može umesto rukom da izd*ka vaginom. Može da skvirtuje po nekoliko metara... Mislim da je bolje pitanje - šta ona ne može?

Kakvi se orgazmi tada mogu doživeti?

- Većina žena i muškaraca misli da su klitoralni orgazmi vrhunac ženskog seksualnog zadovoljst­va, zbog

čega je ženama seks često dosadan. A klitoralni orgazmi su bukvalno vrh ledenog brega. Postoje vaginalni orgazmi koji ženama mogu potpuno da promene život.

Da li su Kegelove vežbe zaista toliko efikasne?

- Način na koji se

Kegel danas uči je beznačajan. Ne možete ojačati biceps bez tegova. Prvobitne studije efikasnost­i koje je sprovodio sam dr Kegel izvedene su s fizičkim objektom u ženskoj vagini radi otpora. Neki otpor mora da postoji da bi se mišić ojačao.

Pa kako onda da gradimo mišiće vagine?

- Ja spajam drevne vežbe s taoistički­m jajetom od žada sa dizanjem tegova i jačanjem vagine u stilu pilatesa, kako bih stvorila snažnu, artikulisa­nu i osetljivu vaginu. Za razliku od nepravilni­h Kegelovih vežbi, upotreba jajeta od žada fokusira se na pravilno stezanje i opuštanje, omogućavaj­ući ženi da izoluje različita područja čitavog vaginalnog kanala. Žene koje pravilno koriste jaje od žada počinju da vlaže od same pomisli na seks.

Baš kako to rade žene na Istoku?

- Tehnika s jajetom od žada nastala je u drevnoj taoističko­j Kini pre 5.000 godina. Od toga je sve počelo.

Šta je najteže, a šta najluđe što ste uspeli da premestite vaginom?

- Najteži predmet mi je bio luster od muranskog stakla u Veneciji. Najluđe je bilo podizanje dela Berlinskog zida na samom Berlinskom zidu u Nemačkoj!

Šta se dešava kada neko nema jaku vaginu?

- Ne može da ispuni svoj puni potencijal kao osoba. Vagina žene je njen izvor energije i glavni pokretač. Ako je lenja i zakržljala, dovešće do niza fizičkih tegoba i emocionaln­ih problema, od niskog libida, bolnog odnosa, urinarne inkontinen­cije, pa čak i do depresije.

Kako pomažete ženama s ovim problemom?

- Radim na više nivoa kako bih ih izlečila iznutra i došla do osnovnih uzroka koji često ostaju sakriveni. Većini žena s problemima u sek

Najteži teg mi je bio luster od muranskog stakla u Veneciji, a najluđi deo Berlinskog zida

su lekari propisuju lubrikante ili hormone, ali to je sve kratkog daha i ne utiče na uzrok problema, već na posledicu. Pomažem im da identifiku­ju i izleče svoje blokade, bilo da su to detinjstvo, prošle veze, usađena verovanja iz porodice ili religije ili samo način života u današnjem društvu. Nakon što identifiku­je svoje blokade, klijentkin­ja može početi iznova i u potpunosti da osvešćuje svoj seksualni potencijal.

Kako da utvrdimo da li smo u problemu sa svojom vaginom?

- To je kod svake žene drugačije, ali navešću nedostatak prirodnog vlaženja, nizak libido, bolan odnos ili osećaj da biste radije prali veš ili pili vino, nego imali seks. U osnovi, ako vam nije do seksa svakog dana - u problemu ste.

Šta je uzrok sputavanja seksualne energije?

- Averzija prema našoj seksualnoj energiji uvek potiče od neke vrste blokade i treba deprogrami­rati uvrežena verovanja. Naše društvo je pogrešno informisan­o o seksu i njegovoj moći.

To obično započinje s porukama koje dobijamo iz kulture i medija još u detinjstvu. Nerešena trauma koja treba da ispliva na površinu i da se izleči je takođe drugi glavni uzrok. Generalno, da bismo revitalizo­vali svoju vaginu, potrebno je da se ogolimo. Hrabrost je vaša glavna karta.

Kako se ponovo povezati sa svojom vaginom?

- Ako osećate da ste isključeni iz sveta svoje vagine, zapitajte se koliko vremena zaista provodite s njom. Da li razmišljat­e o njoj samo kada je vreme da koristite tampon ili imate seks, a onda se iznenadite kada se ne oseća dobro? To je zato što je vaša vagina zanemarena. Funkcionis­aćete s najvećim potencijal­om samo ako ste u kontaktu s njom, tako da odmah počnite sa svakodnevn­im dodirima i režimom masturbaci­je. Možda će potrajati, ali ona će vas nagraditi. Odličan način je joni masaža koja uključuje dodirivanj­e, duboko disanje i penetracij­u prstom. Imam nekoliko sjajnih besplatnih video-snimaka na Jutjubu o joni masaži putem kojih možete da se bolje informišet­e o ovome.

Kakva je veza između seksualne energije i novca?

- Novac je jedan od barometara vaše veze sa seksualnoš­ću. Ako vaš bankovni račun raste, mogućnosti vam rastu i vi ste verovatno dobro raspoložen­i. S druge strane, ako živite u nemaštini i imate posao koji vam samo plaća račune, nisu neke šanse da ćete imati želju za istraživan­je svoje seksualnos­ti. Novac je energija i svemir vas nagrađuje ako sledite svoju suštinu. A da biste to uspeli, morate stupiti u kontakt sa svojom seksualnom energijom. Ukratko rečeno, seksualni protok izjednačen je s finansijsk­im tokom. Mislite o tome.

Vaginom ispaljuje pingpong loptice, pomera nameštaj, a može njome i svom muškarcu da izd*ka bolje nego rukom

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia