Alo!

Potvrðena kazna za ubistvo

- E. S. E. S.

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je presudu Višeg suda kojom je odbegli Stefan Stefanović Ćeća osuđen na 15 godina zatvora zbog događaja u klubu „The end“iz 2017. godine, kada je hicima iz pištolja teško povredio Milana Pribaković­a, koji je kasnije preminuo. Stefanović je osuđen u odsustvu jer je od 2017. u bekstvu.

Milica Grbić (25), čiji je nestanak prijavljen 6. oktobra, nađena je juče ujutru posle opsežne akcije policije i sugrađana. Kako saznajemo, pronađena je bez povreda, ali je zbog lošeg psihičkog stanja i navoda da je razmišljal­a o tome da se ubije završila u bolnici na intenzivno­j nezi!

Za Milicom su, osim policije, tragali i njeni prijatelji, koji su na društvenim mrežama delili njenu fotografij­u sa detaljima kada je nestala. Posle pregledanj­a nadzornih kamera, utvrđeno je s kim je bila u društvu, a njena sestra je potvrdila da ih je policija juče oko 4 ujutru obavestila da je Milica nađena.

- Ona je rekla da je obilazila manastire i da je nameravala da nastavi s tim. Navela je da je noć provela u automobilu. Prvi put se ovako nešto desilo, u šoku smo. Obilazili smo puteve oko Batajnice i Surčina jer smo mislili da je imala saobraćajn­u nesreću. Zahvaljuje­mo se policiji i svim medijima na pomoći rekla je Miličina sestra.

Radnik Aleksandar P. (28) poginuo je juče na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila u Beogradu kada se na njega obrušila zemlja dok je postavljao kanalizaci­one cevi. Kolege su počele da uklanjaju zemlju čim se okliznuo i pao, ali nisu uspeli da ga spasu. Vatrogasci su zbog rova koristili i merdevine, ali nažalost nisu mogli da ga izvuku živog. Istraga utvrđuje da li je rov bio obezbeđen i da se radi o ljudskoj grešci ili nesreći.

 ??  ?? Nađena posle dva dana: Milica Grbić
Nađena posle dva dana: Milica Grbić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia