Alo!

Tanja ljubomorna na novu devojku svog muža!

-

O. K.

Uroš Ćertić, kaskader i učesnik rijalitija, uhapšen je pre dve nedelje zbog nelegalnog posedovanj­a oružja i tako se pridružio onim ljudima sa estrade koji su tokom ove godine završili iza rešetaka.

Neregistro­vani pištolj koji je kod njega pronađen kupio je kako bi se zaštitio od kamataša, koji su mu već dugo za vratom, saznaje „Alo!“. Kako navodi naš izvor, Ćertić je pre nešto manje od dve godine upao u finansijsk­e probleme, zbog kojih se zadužio kod pogrešnih ljudi i na kraju završio u Centralnom zatvoru.

- Uroš je od poznatog gradskog momka koji se kreće po najprestiž­nijim restoranim­a i klubovima postao dečko koji nema dinara u džepu. Njegov posao u inostranst­vu stao je pre dve godine i tada je prestao luksuzan život kojim je navikao da živi. Neko vreme se tešio da će ta faza proći, ali ga je brzo napustilo strpljenje i počeo je da uzima novac na kamatu. Malo-pomalo, ušao je u kolo iz kojeg nije bilo izlaska. Kamate koje nije mogao da plati su rasle, a prijatelji su prestali da mu pozajmljuj­u pare kako bi bar malo isplivao iz dugova. S druge strane, oni kod kojih se zaduživao nisu želeli da čekaju i tada je nastao veliki problem - priča izvor i tvrdi da je Ćertić posle niza pretnji kamataša

„Kamate koje nije mogao da plati su rasle, a prijatelji su prestali da mu pozajmljuj­u pare kako bi bar malo isplivao iz dugova“

Iako je Tanja Savić izjavila da je ne zanima ko je devojka koja se na video-snimku iz noćnog provoda ljubi sa njenim još zakonitim suprugom Dušanom Jovančević­em, ni ovog puta nije izdržala da ne pogazi svoju reč, pa je i javno pokazala ljubomoru.

- Kad pomisliš da nemaš sreće u životu, seti se da negde postoji žena koja je upoznala tvog bivšeg i misli da je poseban - objavila je pevačica, kojoj su mnogi zamerili što se i dalje bavi ljubavnim životom čoveka za kojeg mesecima tvrdi da joj je na silu oteo sinove i odveo ih u Australiju. O. K.

 ??  ??
 ??  ?? Đurić je izuzetno vezan za naslednicu i ne može da prihvati činjenicu da je neće videti mesec dana
Đurić je izuzetno vezan za naslednicu i ne može da prihvati činjenicu da je neće videti mesec dana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia