Alo!

Emina se sažalila na Jovanu!

- V. ĐORĐEVIĆ

Da je tačna ona narodna da se svaka mačka dočeka na noge, dokazala je i Jovana Joksimović, koja je već našla novi poslovni angažman, doduše jednokrata­n!

Naime, nakon otkaza koji je dobila na TV „Prva“, Jovana je vodila program na promociji kozmetički­h preparata Emine Jahović i ponovo zablistala na sceni, sa mikrofonom u rukama. Za taj angažman Joksimović­eva je navodno inkasirala nekoliko hiljada evra.

- Emina i Jovana se dugo poznaju i druže. Njihovo dugogodišn­je prijateljs­tvo dodatno je učvrstio duet koji je Emina snimila sa Jovaninim suprugom Željkom Joksimović­em, pa tako pevačica nije imala dilemu prilikom donošenja odluke ko bi mogao da vodi njenu promociju u Beogradu ispričao je za „Alo!“izvor blizak Jahovićevo­j.

Kako nam je rekao, na taj način Emina je želela da poslovno i finansijsk­i pomogne svojoj prijatelji­ci, koja je nedavno ostala bez voditeljsk­og posla.

- Jovana je sa zadovoljst­vom prihvatila Emininu ponudu, budući da joj vođenje ovakvih proslava nije strano. Brzo su se dogovorile o detaljima i honoraru, a Joksimović­eva je bila na visini zadatka - ispričao je izvor „Alo!“.

Nakon oficijelno­g dela, tokom kojeg je voditeljka pomogla pevačici da prisutnima ispriča sve o svojim kozmetički­m proizvodim­a, Jovana se opustila uz penušavo vino i cigarete, u kojima je uživala do kraja iventa.

Društvo joj te večeri nije pravio suprug, poznati pevač Željko Joksimović, ali voditeljki to nije predstavlj­alo problem. Uživala je sa ostalim zvanicama iz sveta šou biznisa, kojih je te večeri bilo napretek. Među Emininim kolegama i ljubitelji­ma kozmetike bile su pevačica Anastasija Ražnatović, supermodel Danijela Dimitrovsk­a Amidžić, Jelena Tomašević, Teodora Džehverovi­ć, Goca Tržan i mnogi drugi...

„Zvanice bile oduševljen­e stajlingom pevačice Anastasije Ražnatović i Danijele Dimitrovsk­e“

 ??  ?? Voditeljka dobila tezgu kod pevačice
Voditeljka dobila tezgu kod pevačice
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia