Alo!

Ana Mihajlovsk­i u zagrljaju bivšeg

ALO! EKSKLUZIVN­O OTKRIVA Voditeljka dala novu šansu za ljubav bivšem suprugu

- D. RAKOČEVIĆ

Nakon skoro četiri godine od razvoda, Ana Mihajlovsk­i ponovo je u vezi sa Mirkom Grubinom

Da stara ljubav zaborava nema dokaz je jedan od najlepših parova sa srpske javne scene, voditeljka Ana Mihajlovsk­i i mladi biznismen Mirko Grubin, koji su dali još jednu šansu zajedničko­m životu! Kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, njih dvoje su pre pet meseci odlučili da se pomire, a za to su znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Ana i Mirko rastali su se krajem 2016. godine, a zvanično razveli nekoliko meseci kasnije! Međutim, o tome da među njima postoji jaka privlačnos­t, te da su oduvek znali da su jedno drugom suđeni, govori činjenica da su nakon rastanka ostali u odličnim odnosima i svakodnevn­o bili u kontaktu. S obzirom na to da imaju dvoje zajedničke dece, ćerkicu Zoju i sina Petra, ljubav prema njima ih je dodatno spojila.

- Mirko i Ana su nakon razvoda ostali pravi prijatelji. Nisu se viđali svakodnevn­o, ali su bili u kontaktu. Varnice koje su seva- le među njima u periodu nakon razvoda, a njihovi najbliži ih primećival­i, bile su i više nego očigledne, međutim, oni to nisu želeli da prihvate. Jednostavn­o su se pomirili sa činjenicom da je vreme njihove ljubavi prošlo, te da nakon sedam godina braka više nemaju šta da traže zajedno kao partneri - otkriva izvor „Alo!“.

- Svakodnevn­o su bili u kontaktu, najviše zbog dece, a jedno drugom su bili velika podrška u svakom smislu. Mirko nije želeo da njegovoj deci bilo šta fali, dok je Ana uvek bila tu za njega i bila mu oslonac - otkriva naš izvor. Nakon gotovo četiri godine od razvoda i zahvaljuju­ći

Par se rastao krajem 2016. godine i ima ćerku Zoju i sina Petra

Ana i Mirko su se pomirili pre pet meseci i tada su shvatili da su zaista jedno za drugo

prijat teljskim odnosima koje su, za razliku od mnogih parova koji se razvedu, negovali, Ana i Mirko rešiili su da njihovoj ljubaš vi daju jošjednu šansu. - Pre otp prilike nekih pet meseci odlučili su da se pomire i shvatiu li su da suzaista jedno za drugo. Vreme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Ana i Mirko sjajno funkcioniš­u, te da možda iije trebalo da se razvoge de. S drug strane, sve što im se u međuvremen­u dešavalo u živoodatno tu ih je dopribliži­lo i sada funkcioniš­u bolje nego ikada rakluzivno nije - ekskotkriv­a naš iz-vor.

Nakon skoro četiri godine od razvoda, njih je su odlučili da je eme da se pomire

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia