Alo!

BEŽAO od POLICIJE, pa pao sa četvrtog sprata!

- E. SADIKU

Često je išao u kladionicu i mislim da je od toga živeo. Za sebe je znao da kaže da ima jak fakultet i to KZP dom Niš. Da li je u njemu bio ili se folirao, to ne znam

KOMŠIJA STRADALOG

Ne isključuje se mogućnost da je mislio da može sa prozora da visi dok ne odu policajci. Ispituje se da li je možda mislio da će skokom kroz prozor sa visine od oko 15 metara uspeti da umakne patroli

Mladen M. (37) poginuo je u petak uveče kada je pokušao iz stana na četvrtom spratu da pobegne policiji, koja je došla da ga vodi na odsluženje zatvorske kazne! On je najpre, kako se sumnja, kroz prozor kupatila izbacio kesicu marihuane, a zatim se provukao kroz prozor i pao na beton. Policijska patrola dobila je naredbu da proveri da li se Mladen nalazi u svom stanu, u kome je živeo sa majkom u Dimitrovgr­adskoj ulici u Nišu, jer se nije odazvao na poziv da odsluži zatvorsku kaznu od četiri meseca.

U trenutku kada su policajci oko 21 sat pozvonili na njegova vrata, nastala je pometnja i panika.

- Sumnjamo da je Mladen video policajce kroz špijunku i tada je otrčao do kupatila. Verovatno je u naletu panike počeo da baca marihuanu kroz prozor. Nešto je rasuo, a jedan paketić je bio umotan u kesicu. Kako se sumnja, Mladen se zatim provukao kroz prozor, ali se utvrđuje sa kojom namerom. Ne isključuje se mogućnost da je mislio da može sa njega da visi dok ne odu policajci. Takođe se ispituje da li je eventualno mislio da će skokom kroz prozor sa visine od oko 15 metara uspeti da umakne patroli. Dok su policajci bili ispred vrata, neko od komšija je ugledao telo na betonu pa je alarmirao policiju - kaže sagovornik našeg lista.

On navodi da su u ceo kraj pristigle brojne patrole policije, a nedugo zatim se utvrdio i identitet nastradalo­g.

- Komšije su rekle da su policajci bili ispred vrata i da nisu ulazili u stan. Naređena je obdukcija tela Mladena M. i toksikolog­ija, kako bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem narkotika - rekao je naš izvor.

Komšije kažu da Mladen u zgradi nikada nije pravio probleme i da su o njemu čuli razne priče, ali da u njih nisu verovali.

- Bio je normalan, pristojan i uvek spreman da pomogne. On je samo glumio opasnog momka i zbog toga je par puta nadrljao. Koliko znam voleo je Partizan. Često je išao u kladionicu i mislim da je od toga živeo. Za sebe je znao da kaže da ima jak fakultet i to KZP dom Niš. Da li je u njemu bio ili se folirao, to ne znam - rekao je jedan od stanara zgrade.

 ??  ?? Poginuo na licu mesta: Mladen M.
Poginuo na licu mesta: Mladen M.
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia