Alo!

Zbog badnjaka komšiji sekirom razbio glavu!

- E. S.

Na Badnji dan u selu Bogojevce kod Leskovca izbila krvava tuča posle nekoliko čašica rakije!

Policija je uhapsila M. S. (28) iz okoline Leskovca 6. januara kod sela Bogojevce zbog sumnje da je poznanika tukao sekirom posle svađe zbog badnjaka. Incident se dogodio u obližnjem selu posle seče badnjaka u šumi.

Kako nezvanično saznajemo, grupa momaka podgrejana rakijom i vinom posvađala se oko najlepšeg badnjaka.

- Kao što običaji nalažu, grupa momaka je u cik zore otišla u šumu da naseče badnjake, ali su se dvojica sukobila oko jedne hrastove grane. Osumnjičen­i i žrtva gotovo u isto vreme su došli do najboljeg i najvećeg badnjaka i tu su se posvađali ko će da ga poseče. Reagovali su ostali momci, pa se situacija smirila. Sukob je izglađen, a kada su nasekli badnjake otišli su do prodavnice da nešto popiju. Međutim, ponovo je izbila svađa u kojoj su počele da padaju teške reči, a prepirka je ubrzo prerasla u tuču - kaže naš izvor. - Sve se dešavalo brzo. Prvo su se svađali, a onda su ustali i počeli međusobno da se odguruju. Pre nego što je iko stigao da reaguje izbila je tuča u kojoj se nije znalo ko koga udara! U jednom momentu, u rukama M. S. se našla sekira i on je ušicama više puta udario svog suparnika. U narednom trenutku se otreznio, pa je povikao da se zove Hitna pomoć, jer je njegov

Osumnjičen­i i žrtva su gotovo istovremen­o došli do najbolje i najveće grane i posvađali se ko će da je iseče

Osumnjičen­i M. S. je tupim delom šumarske sekirice više puta udario poznanika (38) i teško ga povredio

suparnik okrvavljen­e glave ležao u kaljuzi - tvrde meštani sela.

Povređeni mladić je hitno prebačen u bolnicu, dok je napasnik M. S. po dolasku policije uhapšen. Njemu je određeno policijsko zadržavanj­e do 48 sati, posle čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Leskovcu.

 ??  ?? Nasilnik se naprasno otreznio i zvao prijatelje da pomognu povređenom
Nasilnik se naprasno otreznio i zvao prijatelje da pomognu povređenom
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia