Alo!

BMW-OM se zabili u drvo i poginuli!

- M. S.

Dvojica mladića poreklom iz Srbije su poginula, dok je njihov prijatelj teško povređen kada je u petak na putu ka mestu Dornah, u Švajcarsko­j, automobil BMW u kojem su bili sleteo s puta i udario u drvo.

Kako pišu švajcarski mediji, vozilom je upravljao Milan H. (22) iz Bazela, a Oliver B. (27) iz kantona Argaua sedeo je na mestu suvozača. Njih dvojica su poginula na mestu, dok je Andi K. (26) iz Argaua, koji je bio na zadnjem sedištu, preživeo udes sa teškim povredama, ali više nije u životnoj opasnosti.

Svedok nesreće ispričao je za lokalne medije da se iz automobila začuo jauk mladića koji je vikao da mu je noga ostala zarobljena. Kada su hitne službe stigle, nažalost, nisu mogle da pomognu vozaču i suvozaču.

Milanov ujak izjavio je nakon tragedije da je automobil kojim je mladić upravljao bio najnoviji model i da je imao oko 400 konjskih snaga, pa se pretpostav­lja da je vozio prebrzo, iako se još ne zna kojom brzinom se kretao.

Na Veliki petak, uplakana porodica nastradalo­g Srbina sa svojim prijatelji­ma bila je na mestu nesreće.

- To je strašno i tužno. Nemam reči za ovo što se dogodilo - rekla je Svetlana (48), prijatelji­ca porodice nastradalo­g Milana.

Komšija poginulog Olivera rekao je za lokalne medije da je on bio prijatan i tih mladić.

- Bio je miran, divan momak. Više puta sam ga sretao i uvek smo se prijatno pozdravili. Koliko znam, radio je za jednu farmaceuts­ku kompaniju - kazao je potreseni komšija.

Na delu puta na kojem se dogodila nesreća porodica i prijatelji nastradali­h upalili su sveće, dok su neki na pločnik ostavljali i bele ruže.

 ??  ?? Automobil kojim su otišli u smrt
Automobil kojim su otišli u smrt
 ??  ?? Nastradali: Oliver B. i Milan H.
Nastradali: Oliver B. i Milan H.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia