Alo!

Kejt Vinslet: Znam èetiri glumca koji se plaše da priznaju da su gej

- S. A. S. A.

Snimanje nove sezone popularne serije „Seks i grad“uskoro bi trebalo da počne, a kako se spekuliše, nemačka manekenka Hajdi Klum zameniće glumicu Kim Katral, koja je tumačila lik razuzdane Samante Džons. Naime, manekenka se nedavno pohvalila na svom Instagram profilu da je upravo ona ta koja će se pridružiti slavnoj trojci, kada je objavila fotografij­u sa Sarom Džesikom

Parker, Sintijom Nikson i Kristin

Dejvis.

- Kako se kaže

Samanta na nemačkom? Bilo je teško sakriti ovo iznenađenj­e, ali konačno mogu da objavim da se pridružuje­m novoj sezoni serije „Seks i grada“! Jedva čekam da popijem „kozmo“koktel i prošetam „manolo blanik“cipele sa ovim neverovatn­im damama - otkrila je Klumova i oduševila milione svojih fanova. Iako je manekenka koji sat kasnije na Instagramu napisala da je reč o prvoaprils­koj šali, ipak joj fanovi serije nisu poverovali, uvereni da otkriva više detalja.

Podsetimo, sedma sezona serije „Seks i grad“imaće deset epizoda, a pratiće avanture glavnih glumica u njihovim pedesetim godinama. Osim Kim Katral, u nastavku publika neće gledati ni Krisa Nota, koji je tumačio lik Zverke. *lumica Kejt 9inslet izjavila je kako zna barem četiri osobe iz glumačkog sveta Holivuda koje je strah da javno priznaju da su gej. Kejt je istakla da se pojedine njene kolege plaše da bi to negativno uticalo na njihovu karijeru i da bi ostali bez nekih uloga.

Tako je u intervjuu za Ä-unilad³ ispričala da je nedavno jedan poznati glumac svom agentu priznao da je biseksuala­n na šta je dobio odgovor da takve stvari ne bi trebalo javno da otkriva. - Padaju mi na pamet bar četiri glumca koji kriju svoju seksualnos­t. To je bolno jer se boje da će biti otkriveni - rekla je glumica i dodala da filmska industrija promoviše homofobičn­ost i diskrimina­ciju.

„Bilo je teško sakriti ovo iznenađenj­e, ali konačno mogu da objavim da se pridružuje­m novoj sezoni“HAJDI

 ??  ?? Ubrzo nakon objave, Klumova je napisala da je reč o prvoaprils­koj šali, ali joj mnogi nisu poverovali
Ubrzo nakon objave, Klumova je napisala da je reč o prvoaprils­koj šali, ali joj mnogi nisu poverovali
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia