Alo!

Miljana: Sanjam bebe koje sam ubila!

„Koraćevu je operisao poznati istanbulsk­i estetski hirurg, a oporavak je trajao oko dve nedelje“, ispričao je naš izvor

- M. M. M. M.

Starleta i zvezda rijalitija Ana Korać podvrgla se još jednoj estetskoj operaciji kako bi smanjila obim svoga struka.

Naime, kako „Alo!“saznaje, Koraćeva je nedavno bila u Istanbulu, gde joj je urađena operacija vađenja rebara, a za šta je iskeširala 7.000 evra.

- Ana je oduvek želela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga - priča izvor blizak starleti na početku razgovora za „Alo!“i objašnjava:

- Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišn­ji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i verovala da će postići rezultat kakav je htela. Želja joj je bila da obim njenog struka bude oko pet centimetar­a manji - kaže izvor.

- Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najiskusni­jih i najpoznati­jih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijo­m. Oporavak je trajao oko dve nedelje, a ova intervenci­ja koštala je 7.000 evra. U Istanbulu je bila i tokom postoperat­ivnog oporavka, a sve je dobro uspela da sakrije od javnosti jer u tom periodu ništa nije objavljiva­la na društvenim mrežama završava izvor.

Kontroverz­na rijaliti zvezda Miljana Kulić priznala je da se bori sa suicidnim mislima i da ima strašne noćne more. Naime, Kulićeva je priznala da sanja bebe koje je abortirala i da se plaši da će zbog toga otići u pakao.

- Najveća greška u životu mi je što nisam rodila bebe svom bivšem dečku. Trebalo je da rodim još prvi put kada sam zatrudnela s njim, pa makar me on ostavio i sama odgajala dete, kao mog sina Željka! Svaku noć sanjam bebe koje sam ubila, imam strašne noćne more, ne mogu to više da izdržim. Zato sam se i ošišala na ćelavo, pukla sam zbog svega. Znam da je samoubistv­o greh, ali ionako zbog abortusa neću završiti u raju - izjavila je uplakana Miljana a zatim pomenula i svoje roditelje.

- Uništila sam i mamu i tatu.

Tata mi ima rak grla, mami su radili biopsiju štitne žlezde i limfnih čvorova... Bolje im je bez mene! Ostaviću im novac da brinu o Željku. Ako se ne ubijem, završiću u psihijatri­jskoj ustanovi, a tamo sam već bila i ne sviđa mi se! - rekla je Kulićeva, a zadrugari joj poručili da se sabere i da svojim ponašanjem više ne uznemirava porodicu i javnost.

„Zbog stresa sam se ošišala na ćelavo“MILJANA KULIĆ

 ??  ?? Nakon intervenci­je, obim njenog struka je oko pet centimetar­a manji
Nakon intervenci­je, obim njenog struka je oko pet centimetar­a manji
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia