Alo!

Madona je siaeušna ali mišiaeava

LEPA BRENA O KOMŠINICI IZ MONTE KARLA:

-

Folk zvezda Lepa Brena iskoristil­a je situaciju sa panedmijom koronaviru­sa da se maksimalno relaksira sa suprugom Bobom Živojinovi­ćem, te su proteklih godinu dana najmanje boravili u Srbiji. Svake druge nedelje obilazili su luksuzne destinacij­e, što je dovoljan dokaz da za Brenu nije bilo zime, u svakom smislu te fraze.

No, najveća muzička zvezda odlučila je da se posveti i poslu, pa je za potrebe emisije „Studio“koja je uvertira za dodelu muzičkih nagrada „Mac awards“snimila stare pesme u novom ruhu, što će njena publika uskoro moći i da čuje.

Da li ste zadovoljni novim aranžmanim­a za vaše stare koje će publika uskoro moći da čuje?

- Od onih sam pevača koji nisu sigurni da svaka pesma koja je obrađena bilo gde u svetu može da bude dobra kao original. S druge strane, smatram da je Dušan Alagić od pesama koje smo izabrali, a koje sam ja pevala, napravio jednu fantastičn­u promenu aranžmana da se čak i meni dopalo i imala sam neke svoje lične improvizac­ije u pevanju.

Verujemo da ste se uželeli publike i gostovanja? Posle koliko vremena ste se ponovo spremili za jedan scenski nastup?

- Pa sigurno posle jedno godinu dana. Mnogi su me pitali da li sam pevala? Mislim da profesiona­lci i ljudi koji pevaju, pevaju svojoj publici. Oni ne mogu da pevaju u svom kupatilu i samom sebi, potrebna je publika. Iskreno se nadam da ćemo već od jeseni početi da nastupamo i da će biti mnogo bolja situacija.

Vi ste žena od akcije, stalno negde putujete, trenirate, kako provodite ove dane dok je pandemija još uvek prisutna u celom svetu?

- Iskreno da vam kažem, vama to izgleda verovatno obično i jednostavn­o, međutim kada neko posle četrdeset godina karijere prvi put godinu dana odlazi u krevet pre ponoći, kada se budi u zoru svež i odmoran, ja moram da kažem da je mene ova situacija resetovala. Do sada nikada nisam imala neki plan kada je ishrana u pitanju, ali sam sada počela da vodim računa. Počela sam da vežbam. Ipak uželela sam se publike i to je ono što mi sada trenutno najviše nedostaje.

Dosta putujete sa svojim suprugom, gde vam je bilo najlepše?

- Boba i ja smo na neki način svetski putnici i nas nikada ne drži mesto. Volimo da putujemo, svuda da bude

mo, ali ne i da osta previše dugo. Nas gde god da odemo izvesnog vremen jedva čekamo da menimo sredinu. no smo u akciji što posla, što privatno, uvek spajamo lepo i risno.

Boba i vi ste 30 godina braku, kako izgleda vašim putovanjim­a, da li se zasitite jedan drugoga?

- Mi smo godinama postali sve kompatibil­niji, tolerantni­ji i razumniji jedno prema drugom. Nas dvoje smo trideset godina u braku i ne verujem

„Do sada nikada nisam imala neki kada je ishrana plan u pitanju, ali sam sada počela da vodim računa”

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia