Alo!

Specijalac i njegov prijatelj stradali u udesu!

Bojan Ilijevski (26) iz Jabuke, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije Vojske Srbije, i Mario Bugarski (26) iz Pančeva poginuli, a Dobrivoje Jovičić zadobio teške povrede

- M. SAVIĆ- E. SADIKU

Bojan Ilijevski (26) iz Jabuke, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije Vojske Srbije, i njegov prijatelj Mario Bugarski (26) iz Pančeva su poginuli, dok je Dobrivoje Jovičić (26) zadobio povrede opasne po život u saobraćajn­oj nesreći koja se juče rano ujutru dogodila na putu Pančevo-opovo, kod mesta Gogonj. Nesreća se dogodila dok su drugovi vozili Bojana na posao, odnosno na Vojni aerodrom Batajnica.

Kako saznajemo, automobil za čijim volanom je bio Mario Bugarski, „ispravio je krivinu“, udario u drvo i završio par metara niže u jarku. Koliko je strahovit udarac bio, govori činjenica da se automobil raspao na četiri dela!

Vozači koji su naišli nešto kasnije zatekli su strahovit prizor. Automobil „audi“bio je u jarku, dok su njegovi delovi bili rasuti svuda okolo. Povređeni Jovičić navodno je bio svestan i jaukao je od bolova. On je hitno prevezen u Urgentni centar.

Posle završenog uviđaja, na kom je bila prisutna i Vojna policija, na mestu nesreće ostale su krhotine vozila, ogoljena kora i polomljeno drvo, kao znak da se na tom mestu dogodila tragedija. Par sati kasnije, u Jabuci su zavladali tuga i neverica. Žitelji Jabuke o Bojanu imaju samo reči hvale.

Kako kažu, bio je predan u službi, veran drug, a još bolji čovek.

Ispred kuće Bojana Ilijevskog okupili su se rođaci i prijatelji koji pokušavaju da nađu reči utehe za oca, majku i sestru nastradalo­g mladića.

- Ne znam šta se dogodilo i kako je došlo do nesreće. Bojan je u ponedeljak izašao da se vidi sa drugovima i tad sam ga poslednji put video. Ujutru kad sam ustao, otišao sam do njegove sobe i shvatio sam da kući nije spavao. Pretpostav­io sam da je spavao kod druga i da je odatle otišao na posao u

Batajnicu.

Trebalo je da ujutru ima

Otišao sam na posao, a supruga mi je javila da su je pozvali iz vojske i pitali zašto Bojan nije došao na postrojava­nje

JOVICA ILIJEVSKI, Bojanov otac

postrojava­nje na Vojnom aerodromu Batajnica. Znate, Bojan je pripadnik 72. Specijalne brigade vojske Srbije - rekao nam je otac Jovica i dodao da je više puta pozvao sina kad je video da nije kući, ali se on nije javljao.

- Otišao sam na posao, a supruga mi je javila da su je pozvali iz vojske i pitali zašto Bojan nije došao na postrojava­nje. U međuvremen­u, ćerka

je saznala za udes. Na poslu je auto došao po mene i tada sam saznao da mi je sin nastradao. Ne znam kako ću ovo preživeti - kaže neutešni otac.

Prema njegovim rečima, saznao je da osim preloma potkolenic­e Bojan nije imao drugih vidljivih povreda.

- Zatečen je mrtav na mestu suvozača, dok je njegov auto ostao ispred kuće - kazao je Bojanov otac.

 ??  ?? Auto se raspao na četiri dela: Jeziv prizor na mestu nesreće
Mario Bugarski
Auto se raspao na četiri dela: Jeziv prizor na mestu nesreće Mario Bugarski
 ??  ??
 ??  ?? Bojan Ilijevski
Bojan Ilijevski
 ?? FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA, ALO!, PRIVATNA ARHIVA ??
FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA, ALO!, PRIVATNA ARHIVA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia