Alo!

HOROSKOP

- Zdravlje:prijaće Zdravlje:bez Ljubav:ukoliko Zdravlje:osetljiva Posao:očekuje Ljubav:komunikaci­ja Zdravlje:izbegavajt­e Zdravlje:dobro. Ljubav:sigurZdrav­lje:moguća Zdravlje:nizak

OVAN 21. III - 20. IV

Posao: Očekujte pozitivan dan tokom kojeg ćete obaviti dosta korisnih stvari uz podršku vernih saradnika. Ljubav: Pred vama je zanimljiv dan, možete da očekujete brojne prilike za flert i poznanstva. Partner će pokazati koliko mu je stalo do vas. Zdravlje: Osećate se dobro.

VAGA 24. IX - 23. X

Posao: Imaćete sreće, a nećete imati previše obaveza, pa će vam ostati puno slobodnog vremena. Ljubav: Očekuju vas veoma interesant­na i lepa dešavanja. Moguće je novo poznanstvo, ako ste kojim slučajem slobodni. Oni zauzeti uživaju s partnerom. Zdravlje: Ne naprežite se.

BIK 21. IV - 21. V

Posao: Uz dogovor sa nadređenim­a, ostvarićet­e dosta pomaka. Možete da očekujete uspeh. Ljubav: Konačno ste stavili tačku na dešavanja koja su vas povređival­a. Sada je vreme za novi početak. Izdigli ste se iz pepela i možete da nastavite dalje.

vam masaža.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Posao: Današnji dan je povoljan ako sarađujete sa vazdušnim znakom, a nepovoljan za saradnju sa vatrenim znacima.

ste u braku, možete očekivati veoma toplu situaciju unutar doma. Ako ste slobodni, dan provodite sa porodicom.

većih problema.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Posao: Moguće su neke manje komplikaci­je vezane za formalnost­i ili pravne začkoljice. Ljubav: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, mogli biste da imate susret sa njom. Vas dvoje ste dobar spoj i možete imati dobru komunikaci­ju. kolena.

STRELAC 23. XI - 21. XII

vas važno putovanje, pa želite da se pobrinete da svaki detalj bude na svom mestu. sa jednom osobom koja vas privlači bi sada mogla da ode korak dalje. Pred vama je uzbudljiva situacija u kojoj ćete uživati.

cigarete.

RAK 23. VI - 23. VII

Posao: Očekuje vas poboljšanj­e finansijsk­e situacije, a samim tim i daleko bolje stanje na svim poljima. Ljubav: Dopada vam se osećaj slobode koji imate. Uživate u neobavezno­m flertu i druženjima sa zanimljivi­m ljudima. Niste spremni za nove obaveze.

JARAC 22. XII - 20. I

Posao: Očekuje vas manji dobitak od dodatnog posla ili vraćanje duga odranije. ni ste u svoja osećanja i maksimalno verujete osobi koju imate pored sebe. Želite da sačuvate vašu ljubav. Na prvom mestu vam je njeno zadovoljst­vo. Zdravlje: Sve je u redu.

LAV 24. VII - 23. VIII

Posao: Nije vam preterano povoljan dan, pa nemojte da se naprežete previše. Uskoro će doći bolje okolnosti. Ljubav: Moguće su manje nesuglasic­e sa voljenom osobom. Moguće je da vam ona ponekad zamera da ste preterano pasivni.

prehlada.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Posao: Manji pad koncentrac­ije je moguć ujutru, ali kako dan odmiče imate više energije za obaveze. Ljubav: Možete da očekujete povoljan dan za emocije. Pred vama su važna dešavanja u kojima ćete uživati sa voljenom osobom. Pokažite joj privrženos­t. pritisak.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Posao: Očekuje vas zanimljiva atmosfera. Imaćete dosta obaveza, ali ćete ih završiti bez problema. Ljubav: Dopada vam se jedna neobična i originalna osoba koju posmatrate već neko vreme. Moguće je da ćete konačno biti spremni da joj priđete. Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE 20. II - 20. III

Posao: Očekuje vas dosta opušten dan, tokom koјeg nećete imati naporne obaveze. Ostaje vam dosta slobodnog vremena. Ljubav: Iz daljine posmatrate osobu koja vam se jako dopada. U narednom periodu ćete smisliti taktiku kako da joj priđete. Zdravlje: Loša vam je cirkulacij­a.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia