Alo!

Ćerke izdale Maradonu

-

Dijego Maradona jesenas je umro u samoći, ostavljen čak i od ćerki Dalme (34) i Đanine (31), tvrdi Matijas Morla, advokat, menadžer i prijatelj pokojnog fudbalskog boga.

- Dijego je osećao da su ga ćerke izdale i pokrale. Bio sam s njim poslednjih sedam godina njegovog života i za to vreme nikad ga na Božić nisu pozvale. Osim sestara, svi su ga napustili. Maradona je umro napušten, u samoći - rekao je Morla.

S druge strane, Dalma i Đanina ranije su optužile Morlu da je on kriv za izbor medicinsko­g tima koji je pod istragom zbog navodne nebrige oko Maradonino­g zdravlja.

- Da su Dijega uspeli da reanimiraj­u, on im ne bi dozvolio da me napadaju. Dijegove sestre su mi govorile da sam njihovo sunce, a njegove ćerke su me nazivale lopovom. Ne vole me još od 2014, kada smo Maradona i ja otkazali njihove kreditne kartice. Borile su se protiv mene zato što su ga potkradale.

Što se tiče smrti, po mnogima, najboljeg fudbalera svih vremena, Morla kaže:

- Ubili su ga rastanak s Rosijom Olivom, karantin i medicinski tim koji je pod istragom. Mnogo ga je bolelo to što je bio zaljubljen u ženu koja ga nije volela.

 ??  ?? Vreme ljubavi: Dijego s ćerkama Đaninom i Dalmom
Vreme ljubavi: Dijego s ćerkama Đaninom i Dalmom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia