Alo!

Dokon pop i jariaee krsti!

- E. A.

Predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića snežni prolećni dan nije iznenadio. On je u sredu otvorio petlju Batajnica za koju je istakao da je to prvi put da se neki projekat završi pre vremena, za manje novca nego što je planirano, te nije čudo što je pao i sneg.

Otvaranje petlje iskoristio je da objasni i svoju izjavu da 2020. godine nije bilo izbora, koju je opozicija dočekala na nož.

- Naš narod ima poslovicu - dokon pop i jariće krsti… Kada svaki dan radite i svaki dan se nekome obraćate, normalno je da grešite ne jednom, nego 10, 15, 20 puta dnevno… Ali su se oni uhvatili za nešto najgluplje, bez suštine. Mislio sam na 2019. godinu i znali su oni na šta ja mislim - objasnio je Vučić.

Govoreći o napadima opozicije zbog nabavke vitamina, Vučić je istakao da su oni koji su kritikoval­i taj potez još jednom uhvaćeni u lažima i besmislica­ma koje svaki dan iznose. - Govorilo se da je samo „Gudvil farm“dobila posao, a nije, već

Našim rezultatim­a ćemo obavezivat­i buduće koji budu pobeđivali da moraju da rade i grade snažnije i razmišljaj­u o budućnosti

ALEKSANDAR VUČIĆ, predsednik

je njih devet. Ali moji protivnici uvek polaze od sebe. Različiti su nam snovi, njihovi su da kažu i urade nešto protiv mene lično, a na kraju ne znaju kako da objasne da se danas grade putevi, auto-putevi, bolnice, vakcinacij­u, da smo prvi po stopi rasta… To im nije jasno, pa ne znaju šta bi rekli, pa - ako prođe, prođe - rekao je Vučić.

On je dodao da su pripadnici bivšeg režima, kroz svoje medije, isturili čitavu sagu o njegovoj vakcinacij­i.

- A nisu pričali o tome da su njihovi multimilio­neri govorili kako nemamo vakcina, a nisu ništa sa milionskih računa priložili za nabavku, a onda su prvi otišli da se vakcinišu - rekao je Vučić. On je objasnio da je nepovratno otišlo vreme prošlog režima koji ništa nije radio i gradio, već su samo uzimali pare.

- Našim rezultatim­a ćemo obavezivat­i buduće koji budu pobeđivali da moraju da rade i grade snažnije i razmišljaj­u o budućnosti - objasnio je Vučić.

 ??  ??
 ??  ?? Petljom „Batajnica“stanovnici tog naselja dobijaju direktan izlaz na auto-put E-75
Petljom „Batajnica“stanovnici tog naselja dobijaju direktan izlaz na auto-put E-75
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia