Alo!

Rekli su mi da imam rak, video sam uplakanu Jelenu!

-

Lider LDP-A Čedomir Jovanović priznao je da je prošle godine udario reketom doktora klinike i objasnio šta je prethodilo incidentu.

- Svoju porodicu ću štititi dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom, nikakve telesne povrede mu nisam naneo, pobegao je niz ulicu, nisam mogao da ga stignem onako dok sam se gušio, jer su me sa Infektivne klinike otpustili sa neizlečeno­m upalom pluća, uz reči da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsk­u infekciju u bolnici - kazao je on za TV K1 i istakao da je prva dijagnoza njegove bolesti bio kancer i da je u tom stanju video u suzama svoju suprugu Jelenu. To je, kaže, prethodilo incidentu i dodaje da je doktor imao sreću što nije mogao da ga stigne.

- I zbog te zaostale upale pluća sam se vratio, u januaru bio još tri i po nedelje u bolnici, jedva sam živ ostao, uz obostranu upalu pluća, plućne maramice, razorenu dijafragmu, ceo abdomen i upalu torakalne kičme, a prva dijagnoza je bio kancer. Tako, sa tom nedovršeno­m upalom pluća, video sam moju Jelenu u suzama i kraj priče, ja nemam šta da krijem, sreća njegova što nisam mogao da ga stignem - kazao je on.

Nakon incidenta je, kako kaže, pozvao policiju, otišao da da izjavu i dodaje da posle toga nije dobio nijedan poziv.

 ??  ?? Čedomir Jovanović sa suprugom
Čedomir Jovanović sa suprugom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia