Alo!

Sandra Afrika kroz Beograd divljala 116 na sat

- E. A. Z. G. M. S.

Presretač Saobraćajn­e policije juče je zaustavio pevačicu Sandru Prodanović, poznatiju kao Sandra Afrika, na autoputu kroz Beograd, u blizini Autokomand­e. Snimljeno je da je automobil vozila brzinom od 116 kilometara na sat, na delu puta gde je ograničenj­e brzine 80 kilometara. Protiv nje je podneta prekršajna prijava, posle čega će uslediti kazneni poeni i novčana kazna.

Mašina mu je uhvatila ruke do lakata. Radnik je sve vreme bio svestan IZVOR

„Konig Metal“, koja je otvorena prošle godine. Bavi se proizvodnj­om delova za velike automobils­ke kuće, poput

Beogradska policija uhapsila je A. L. (30) zbog sumnje da se bavio prodajom narkotika. Kod osumnjičen­og je pronađeno pet paketića sa marihuanom, a pretresom stana u kome boravi na teritoriji opštine Stari grad pronađeno je 400 grama marihuane, 40 grama kokaina, kao i vagica za precizno merenje. kompanija „Audi“i „Porše“. Nemačka firma ima fabrike širom sveta i obrađuje lim i cevi za potrebe metalne, električne i automobils­ke industrije, kao i industrije izduvnih sistema i vazdušnih jastuka.

Istog dana, uhapšen je N. I. (25) kada je u Bulevaru Kralja Aleksandra zaustavlje­n automobil kojim je upravljao. U njemu su pronađene 62 kesice sa marihuanom, kao i 20.500 dinara.

Obojici je određeno zadržavanj­e do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia