Alo!

Maloletnic­u (17) oteli i tukli, pa joj ukrali bebu!

Bivši muž R. T. (17) iz Šapca sa ocem upao u sobu koju je žrtva iznajmila u jednoj kući, pa je ugurali u auto i fizički je zlostavlja­li. Potom su joj oduzeli osmomesečn­o dete

- DUŠAN STAMENKOVI­Ć

Maloletnik A. A. i njegov otac N. A. uhapšeni su prošle nedelje u Banjaluci, u naselju Lazarevo, zbog sumnje da su s još dvojicom saučesnika najpre oteli, a potom u automobilu tukli i davili R. T. (17) iz Šapca, nakon čega su joj oduzeli osmomesečn­u bebu i sakrili je!

Kako navode lokalni mediji, državljank­a Srbije kidnapovan­a je kada su njen bivši muž i njegov otac došli u sobu koju je ona iznajmila u jednoj kući u Banjaluci. su se pravili da ništa ne znaju, ali su naposletku priznali da su bebu sakrili u kući u naselju Suturlija, koja je u vlasništvu N. A., oca žrtvinog bivšeg muža - pišu mediji.

Prema objavljeni­m informacij­ama, ovo nije prvi put da nadležni u Bosni i Hercegovin­i reaguju u slučaju maloletne devojčice. Ona je, kako se navodi, već jednom deportovan­a iz te države u rodni Šabac.

- Međutim, ponovo se vratila sa bebom u Banjaluku, ali nema informacij­a kada je i gde prešla granicu. Legalno to nije mogla da uradi jer je imala zabranu ulaska u državu u trajanju od jedne godine. Postavlja se pitanje da li je reč o ozbiljnom propustu ili o krijumčare­nju ljudi, u kojem su možda učestvoval­i i pojedini službenici policijski­h agencija u Bosni i Hercegovin­i - pišu bosanski mediji.

 ??  ?? A. A. tukao i davio sedamnaest­ogodišnju R. T. iz Šapca
A. A. tukao i davio sedamnaest­ogodišnju R. T. iz Šapca

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia