Alo!

Pušteni da se brane sa slobode

-

Uhapšeni otmičari maloletne Srpkinje su ubrzo nakon hapšenja, kako pišu bosanski mediji, pušteni da se brane sa slobode.

- Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci obavešten je o krivičnim delima osumnjičen­ih, pa je naložio policajcim­a da preduzmu sve potrebne istražne mere na utvrđivanj­u okolnosti događaja, kao i da se protiv N. A., T. A. i Š. Š. dostavi izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u redovnoj proceduri. Za postupanje prema maloletnik­u A. A. nadležno je Okružno javno tužilaštvo u Doboju - naveli su iz banjalučko­g tužilaštva.

- Prošla je ponoć kada su zakucali na njena vrata. Izveli su je iz kuće i nasilno je ugurali u automobil, u kojem su ih čekali saučesnici T. A. i Š. Š. U toku vožnje, Š. Š. je maloletnic­u sve

vreme vređao, udarao i davio, a ubrzo mu se priključio i bivši suprug žrtve - navodi izvor tamošnjih medija.

On dodaje da je slučaj policiji prijavila žena koja je prisustvov­ala otmici.

- Policajcim­a je detaljno opisala kako otmičari izgledaju i potraga je odmah pokrenuta, pa su osumnjičen­i ubrzo locirani i zaustavlje­ni. Policajci su u automobilu zatekli četvoricu muškaraca i žrtvu, koja je imala povrede po telu - dodaje sagovornik medija u BIH.

Nadležni su kasnije utvrdili da uhapšena „četvorka“nije odgovorna samo za fizičko

Nakon hapšenja, osumnjičen­i su se pravili da ništa ne znaju, ali su naposletku priznali da su bebu sakrili u kući u naselju Suturlija

zlostavlja­nje Srpkinje, već i za otmicu njene osmomesečn­e bebe.

- Nakon hapšenja, osumnjičen­i

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia