Alo!

Ivana, progledaj mi kroz prste!

Voditelj Ognjen Amidžić uspeo je da smiri besne ljubavnike i tako spreči da dođe do većeg skandala

- V. Đ. V. Đ

Strasti između Maje Marinković i Marka Janjušević­a Janjuša nikako da se smire. Čini se da je iz dana u dan njihov odnos sve napetiji i agresivnij­i, te su poljupce zamenili udarcima, grebanjima, psovkama, pretnjama... Starleta, iako joj je bivši partner oprostio seks sa Milanom Jankovićem Čorbom, njemu ne može da oprosti flert sa Aleks, kao i to što je u „Amidžiju“‚ pre dva dana, rekao da je Ana Korać najlepša žena sa kojom je bio. Nakon emisije, na putu za „belu kuću“, Marinković­eva je fizički nasrnula na košarkaša, a tuča se nastavila i po povratku u „Zadrugu“.

- U pauzama za reklamni blok, Ognjen Amidžić je jedva uspeo da obuzda svoje goste. Maja je napadala i vređala Janjuša zbog toga što je na pitanje koja mu je zadrugarka najlepša, izdvojio Koraćevu. Vređala ga je, nazivala pogrdnim imenima, a veći skandal je izbegnut intervenci­jom voditelja - ispričao je za „Alo!“izvor koji se zatekao na snimanju emisije. Međutim, čim su napustili stu- dio i krenuli ka „be- loj kući“, Maja je Janjuša počela da udara po leđima, grebe ga... Kako nam je izvor ispričao, pripadnici obezbeđenj­a su ih sproveli do same kuće, ali se obračun nastavio i tamo.

Nenad Aleksić Ša, svoje supruge Ivane koju je javno prevario sa Tarom Simov, seti se samo kada ga ljubavnica razočara. Naime, nakon svađe i teških reči koje su zbog ljubomore jedno drugom rekli, reper se obratio supruzi sa molbom da mu oprosti preljubu.

- Ja sam dete s ulice, rastao sam u teškom stanju! Nisam lažan lik! Progledaj mi kroz prste! Oprosti mi, molim te! - obratio se Ivani kroz suze, nakon što ga je ljubavnica izludela pričom o bivšim ljubavima.

Naime, Tara je Nenadu na žurki govorila o bivšim momcima, ističući kako su svi oni bili „do jaja“, za razliku od njega kojem je zamerila ljubomorne ispade. Jednom od njih je čak poručila i pesmu uz koju se veselila, što je ovoga izbacilo iz koloseka.

Na kratko je Janjuš uspeo da pobegne od Maje u pušionu i osami se sa Aleksandro­m Nikolić, a to je Marinković­evu još više razbesnelo.

- Klošaru jedan! Sa njom pričaš, a sa mnom nećeš. Ko ti je dozvolio da sa njom sediš?! - vikala je Maja iz sve snage, a onda počela da ga udara i cepa mu majicu. Opet je obezbeđenj­e intervenis­alo, a Đedović, Fran i ostali zadrugari pokušavali su da joj objasne da to što radi nije dobro ni za koga, ali avaj!

- On će mene u ludnicu da otera. Pravi od mene psihopatu, a ja to nisam. Dva puta smo imali seks, a on sada opet muva Aleks i još govori kako je Ana Korać najlepša žena sa kojom je bio. Odrobijaću klošara! vikala je Maja u nervnom rastrojstv­u.

I taman kad smo pomislili da će se smiriti jer je Janjuš otišao na spavanje, Marinković­eva je otišla da ga budi. Ali ne kako bi se pomirila sa njim, već kako bi nastavila da ga ponižava i vređa. - Neću pitanja s crnog stola i ku*čeva - požalio se Ša Marku Đedoviću i Sandri Rešić i nastavio: - Hiljadu puta sam joj rekao da ne priča o bivšim momcima, da ne poručuje pesme koje je sećaju na njih. Hoću da osetim da me neko voli! - prepričava­o je svojim prijatelji­ma razlog raskida sa ljubavnico­m.

- Umesto da me voli kao Boga, ona mi se userava u život! „Stefane, ova pesma je za tebe!“Što me je*eš ako znaš da ćeš me poremetiti? - žalio se Nenad prijatelji­ma dok su oni ćutke slušali. - Ja nisam smrad, nisam ološ.

Šta loše radim? Jesam li ja lud? Svakome sam titrao jaja - istakao je on.

 ??  ?? Ša sa suprugom Ivanom
Ša sa suprugom Ivanom
 ??  ?? Ne može da mu oprosti Anu Korać
Ne može da mu oprosti Anu Korać

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia