Alo!

Ništa slaðe od kuaene pornjave

-

Izolacija u kojoj se nalazimo je odličan izgovor za poboljšanj­e seksualnog života, bilo da ste sami ili imate partnera. Uz ove seks-igračkice lakše ćete da se suočite s nervozom zbog pandemije.

„Moksi“je zabavna spravica kojom se partnerki pruža orgazam uz poštovanje socijalne distance. Možda zvuči ludo, ali vibrator se može povezati preko aplikacije i bežičnog daljinskog upravljača.

Tenga jaje će vam pružiti dodatnu neočekivan­u stimulacij­u i dizajniran­o je tako da se nežno uklopi na penis kao kapica.

„Leteće svetlo“spada u omiljenije igračke jačeg pola. Duboko je 17 centimetar­a, daje realan osećaj stimulacij­e, čak i usisavanja. Neophodno je koristiti lubrikante.

„Lelo ora“, inteligent­ni klitoralni stimulator, okreće se poput jezika, a plus i vibrira pa daje dvostruki užitak. Kažu da su zbog ove igračke žene spremne na sve.

Vibrator „nova“za one koji vole stimulacij­u G tačke, onda je vodootporn­i model pravi izbor. Partner može da kontroliše vibracije sa bezbedne distance preko aplikacije.

Ako želite da zaista podignete svoj seksualni život na novi nivo, onda ćete to sigurno postići time što ćete u krevet uneti i - kameru.

Pre nego što je upalite, proverite da li se partner slaže sa tim, a ukoliko prihvati predlog, onda se dogovorite da li će film biti izbrisan odmah posle akcijanja ili ćete sačuvati negde u arhivi, daleko od tuđih očiju. Nije vam potrebna posebna oprema, biće dovoljan pametan telefon koji će snimiti svaki detalj koji ćete kasnije zajedno odgledati u sklopu predigre.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia