Alo!

Što više, to bolje

-

Vrlo često ljudi sanjaju o grupnom seksu ili uvođenju više partnera u seksualni čin pa se to proširi na maštanje tokom dana. Iako se grupni seks neretko povezuje s muškim polom, sve više žena je zaintereso­vano za seks utroje.

Jedno istraživan­je je otkrilo da je gotovo 40 odsto od 8.700 ispitanika priznalo je da bi učestvoval­o u grupnjaku. Ova vrsta intime prepručuje se osobama koje su sklone ekscentrič­nom ponašanju.

Goloj ženi u sekundi prođe milion stvari kroz glavu, a muškarcima samo par

Kada se partneri prvi put prikažu nagi jedno pred drugim, svašta nam u tom trenutku prolazi kroz glavu. Žene najčešće pomisle „Jao, primetiće celulit na butinama“ili „Kako mogu da sakrijem višak kilograma“, ali muškarcima je u glavi nešto sasvim drugo.

Manje priče, više rada

Verujte nam da muškarci sigurno neće primetiti da žena ima suvenir iz perioda trudnoće, osim ako ga žena sama ne pomene. Muškarce pali samopouzda­nje, pa zato istaknite delove tela na koje ste jako ponosni.

Strah od ranog prskanja

Ponekad seks ne traje baš onoliko dugo koliko se partneri nadaju, ali to ne znači da muškarac želi da se akcija završi što pre. Gotovo uvek su muškarci opterećeni mislima da mogu svršiti ranije nego što to partnerke očekuju, pa se, drage dame, nemojte iznenaditi ako mu misli malo odlutaju, konkretno na sport. Ponekad se služe tom metodom kako bi izbegli fijasko i nezadovolj­ni izraz lepše polovine.

Maženje je okej

Nagost u krevetu ne izaziva baš uvek intenzivnu želju za seksom. Muškarci ponekad žele da osete golo žensko telo i da samo uživaju u nežnim dodirima, iako žene često misle da oni samo žele još seksa. Dodiri

ne moraju uvek dovesti do seksa, jer i maženje bez odeće može biti vrlo ispunjavaj­uće za oba partnera.

Bucike nisu problem

Kad se žena svuče, muškarac obično pomisli šta bi joj sve radio. Žene, budite sigurne da u tom trenutku on ne misli ni na šta drugo osim na vas. Nema mesta za razmišljan­je o celulitu niti debljini. I muškarci su ponekad nesigurni kad je njihovo telo u pitanju. Žene ne treba da misle o svojih par kilograma viška, već da se potrude da svaki zajednički trenutak u krevetu učine nezaboravn­im.

Gologuzi defile

Iako se posle akcijanja oba partnera obuku ili pokriju, to je greška. Druga strana će biti još luđa za vama ako posle seksa ostanete otkriveni i vidi da uživate u svojoj koži. Na drugu stranu će to delovati poput magneta i nikada se neće zasititi ponuđenog.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia