Alo!

Elena varala Jugoslava sa fotografom!

- M. M.

Poznata dizajnerka enterijera Elena Karaman i fotograf Dušan Reljin ozvaničili su svoju ljubavnu vezu, za koju se šuškalo da je otpočela još pre Eleninog zvaničnog razvoda od biznismena Jugoslava Karića.

Naime, fotograf je na neobičan način saopštio pratiocima da je u romansi s Elenom.

- Volim tvoja stopala, samo zato što su hodala na zemlji, kroz vetar i vodu dok me nisu našla - napisao je Reljin na svom Instagramu i tagovao Elenu ispod fotografij­e na kojoj se vide njene noge.

Podsetimo, u medijima se vest da su Elena i Dušan zajedno prvi put pojavila pre skoro dve godine, a kako je „Alo!“pisao, ona se od Karića razvela u februaru ove godine, kad je i napustila njihovu porodičnu kuću na Kosmaju.

Očigledno je da su Reljin i Elena sve vreme bili u vezi, ali da je ona to uspešno krila, ne samo od medija, nego i od muža.

Inače, Reljin je Beograđani­n sa norveškim državljans­tvom i stalnom adresom u Njujorku. Njegovo ime dobro je poznato u krugovima svetske javne scene, jer je sarađivao sa prestižnim magazina i brojnim svetskim zvezdama, poput Mišel Fajfer, Eve Longorije, Kim Kardašijan Vest, Džastina Bibera...

U jednom intervjuu, Dušan je izjavio da je Kim Kardašijan Vest delovala veoma skromno, a da je Biber bio apsolutno odvratan. Otkrio je tada da je u Njujorku, na dva bloka od njegovog stana, živeo čuveni Dejvid Bouvi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia