Alo!

S devojkom pretrčavao ulicu, pokosio ga pikap!

- E. S.

Jedan mladić teško je povređen juče oko podneva u Ulici Cara Dušana u Beogradu, kada je na njega, dok je prelazio ulicu s devojkom, naleteo pikap, dok je ona, srećom, prošla nepovređen­a.

Kako saznajemo, oni su pretrčaval­i ulicu van obeleženog pešačkog prelaza kada je iz pravca zoološkog vrta naišlo vozilo.

- Momak i devojka su prelazili ulicu držeći se za ruke. U sledećem trenutku, čula sam kočenje, a zatim sam videla kako momak leti kroz vazduh i pada na suprotnu stranu ulice. Šoferka tog vozila je totalno smrskana. Istrčala sam iz radnje, polila momka vodom i pomislila na najgore, ali je po dolasku Hitne pomoći on podigao glavu i počeo da jauče - ispričala nam je radnica obližnjeg lokala.

Njena koleginica veruje da je i vozač kriv jer je vozio brzo.

- Pritrčala sam kolima da vidim da li je vozač povređen. Čim sam otvorila vrata, on mi je rekao da nije kriv. Rekao je da je devojka nastavila da prelazi ulicu, a da je taj momak zastao, pa je on počeo da koči, ali... Pravdao se da nije brzo vozio, što mislim da nije tačno - rekla je radnica čija radnja gleda na mesto udesa.

Policija je obavila uviđaj, a istraga će pokazati šta se tačno dogodilo.

Momak i devojka su PRELAZILI ULICU DRŽEĆI SE ZA RUKE. U SLEDEĆEM TRENUTKU, ČULA SAM KOČENJE, A ZATIM SAM videla kako momak leti kroz vazduh i pada na suprotnu stranu ulice

OČEVIDAC

 ??  ?? Od siline udarca šoferka potpuno smrskana
Od siline udarca šoferka potpuno smrskana
 ??  ?? Policija na uviđaju
Policija na uviđaju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia