Alo!

Svi znaju ko smo mi

Emotivno-poslovni partneri tvrde da papir ne znači ništa, te da može samo da zakompliku­je odnos

-

Vesna i Đole

Đogani su jedan od retkih estradno-emotivnih parova koji je uspeo da svoju ljubav dugu dve decenije sačuva od skandala i tračeva, te da odoli svim izazovima koje je život pred njih stavljao. Danas se, kako kažu, vole više nego na početku, a razlog za to je, između ostalog, njihov otpor i nepristaja­nje na šablon po kojem žive ostali parovi.

- Nismo ukalupljen­i par, ne uklapamo se u stereotipe. Radimo sve kontra od onoga što rade drugi parovi. Jednostavn­o, živimo onako kako želimo, nikome ne podilazimo i ne polažemo račune - rekli su složno Vesna i Đole Đogani, koji su bili gosti redakcije „Alo!“.

Iako zajedno imaju dvoje dece, nikada nisu razmišljal­i o venčanju. Smatraju da papir ne znači ništa, te da je njihova ljubav jača nego kod većine parova koji na rukama imaju burmu.

- Venčanje je samo ugovor koji nema veze s ljubavlju, a koji vam kasnije može praviti velike probleme i peripetije ukoliko poželite da se razvedete - kaže Đole Đogani, koji je pre veze sa Vesnom bio u braku sa Slađom Delibašić sa kojom ima dve ćerke.

Ovaj estradno-emotivni dvojac aktivan je i na

Nakon nekoliko

„Zadruga“sezona rijalitija u kojima su učestvoval­i članovi njihove mnogi Adam porodice (Gagi, i Anabela), Luna,

Đole i Vesna su, kažu, srećni što kako ih više niko ne

- Ljudi vrlo dobro pita o njima. znaju ko smo i šta smo nekada mi, šta radimo radili, a ko su iskristali­salo oni. Vreme je sve - kaže Đole.

ukalupljen­i „Nismo uklapamo par, ne Ne stereotip. se u što radimo ono parovi rade drugi naših prostora, s kako živimo onako želimo“, ĐOLE

m pro u

 ?? FOTO: VLADIMIR MARKOVIĆ ??
FOTO: VLADIMIR MARKOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia