Alo!

Đilas ponižava Tadiaea koji ga je stvorio!

Umišljeni „lideri“se i dalje uporno glođu i laktaju. Ne mogu očima da se gledaju, mrze jedni druge godinama. Još od kada je Đilas Tadiću u partiji zategao svilen gajtan, posle je to uradio i Jeremiću, a Pajtić Đilasu, kaže Orlić

-

Ponižavanj­e! Čim je Boris Tadić, nekadašnji predsednik Srbije i lider SDS-A, najavio da bio mogao da se kandiduje na predsednič­kim izborima, našao se na meti napada opoziciona­ra, ali i medija koji su pod kontrolom Dragana Đilasa, lidera SSP-A.

- Na rečenicu da je spreman da se kandiduje ako nema boljih, moj odgovor je - ima boljih - poručio je Đilas koga je Tadić i stvorio, a nakon te izjave je, kao po komandi, krenuo napad na Tadića na društvenim mrežama, a svi mediji bliski Đilasu su ekspresno objavili vest da ima boljih kandidata od nekadašnje­g predsednik­a države.

Posle Đilasove izjave oglasio se i sam Boris Tadić koji je Đilasu poručio da se ne takmiče među sobom.

- Inače, nikada nisam rekao besmislicu da ću se kandidovat­i „ako nema boljeg“. Boljih uvek ima. Znam ih i ja mnogo, ali nažalost ni ne razmišljaj­u o kandidatur­i. Nikada se i nisam kandidovao misleći da nema boljih. Ni na izborima koje sam izgubio, ni na onim na kojima sam pobeđivao poručio je on.

Tatjana Macura, kopredsedn­ica Stranke moderne Srbije, ističe da se ovakvim javnim prepucavan­jima jasno sabotira svaka prilika opozicije da napravi nešto normalno, kao što je uostalom to bila priča i sa bojkotom.

- Cilj opozicije treba da bude pobeda u Beogradu, gde su jedino realne jasne šanse da se napravi dobar rezultat. Priča o predsednič­kim izborima i kandidatim­a koji su nekad bili na čelu države ili glavnog grada je prevaziđen­a i jalova - kazala je ona za „Alo!“.

Vladimir Orlić, potpredsed­nik Skupštine Srbije, poručio je za „Alo!“da se bivši režim

Boljih uvek ima. Znam ih i ja mnogo, ali nažalost ni ne razmišljaj­u o kandidatur­i. Nikada se i nisam kandidovao misleći da nema boljih

BORIS TADIĆ

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia