Alo!

Dušica: Majke ćute da im je teško!

Sama kampanja osmišljena je tako da skrene pažnju na ulogu majke i značaj koji mame imaju u životima svakoga od nas, a zahvaljuju­ći javnim ličnostima i influenser­ima koji su se uključili, ove poruke stigle su do desetina hiljada ljudi. Ponosna sam na svoj

-

PIŠE: NEDELJKO KIŠ

Poruka #HVALAMAMA preplavila je Instagram prethodnih dana i izazvala veliku pažnju, a kampanju sa kojom je sve počelo pokrenulo je Udruženje ,,Asocijacij­a mama Srbije“čiji je osnivač kompanija ,,Alo media system“.

Predrag i Ana Rajković sa decom

Voditeljka Dušica Jakovljevi­ć je nakon razvoda dobila starateljs­tvo nad sinom i ćerkom, a sa njima je ostvarila roditeljsk­o - drugarski odnos što često možemo da vidimo na njenim društvenim mrežama. Dušica je podržala Udruženje ,,Asocijacij­a mama Srbije“i za Alo! rekla: - Najlepše na svetu je biti mama i znam da nijedna od nas neće reći javno da nam je teško. Kada je roditeljst­vo u pitanju, svaka mama treba da zna da je jedini pravi mir onda kada zagrli svoju decu, kada je deca razumeju. Majke u Srbiji vrlo često žrtvuju sebe i neke stvari kojima žele da se bave, ali ipak, moraju da nađu sat vremena za sebe - rekla je Dušica.

- Naše udruženje osnovano je sa idejom da kroz konkretne aktivnosti pomognemo majkama u svim sferama života, ali i da konstantno ukazujemo društvu koliko svi dugujemo mamama i da zajednički­m snagama moramo da unapredimo njihov položaj i pomognemo onda kad je to potrebno, kažu iz Udruženja ,,Asocijacij­a mama Srbije“.

Manekenka i dizajnerka Ana Rajković u skladnom je braku sa srpskim reprezenta­tivcem Predragom Rajkovićem, sa kojim ima dva sina, a u razgovoru za Alo! manekenka je otvoreno

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: NENAD VUJANOVIĆ ??
FOTO: NENAD VUJANOVIĆ
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia