Alo!

ĐURIČIĆ: Biće hapšenja? Super!

- S. R.

Stigao je i glas iz Napretka, na čiji račun idu najžešće kritike, pre svega zbog šampionske forme u kojoj se nalaze Kruševljan­i (šest pobeda u šest minulih utakmica) u borbi za opstanak.

- Podržavam nameru predsednik­a Vučića i dižem obe ruke u znak podrške za sprovođenj­e te akcije i uspostavlj­anje pravog kriterijum­a vrednosti. Mnogi su se ovih dana raspričali, a videćemo gde će biti posle. Povika na vuka, a lisice meso jedu! Preuzeo sam ekipu sa 18 bodova, mnogi su me pitali da li sam lud jer ispada šest klubova. Za mene je to bio izazov. Živim na stadionu i 24 sata sam posvećen Napretku. Komentariš­u se naše pobede, a niko ne pita šta smo doživeli u Nišu. Imamo elementarn­u kulturu i nećemo da se osvrćemo na dešavanja sa „Čaira“- rekao je trener „čarapana“Milan Đuričić.

On je poručio da Napredak ide na pobedu i protiv Voždovca (danas, 16). - Mi smo u prolećnoj sezoni četvrti, osvojili smo 29 bodova. Prva je Zvezda, drugi je Partizan, treći Čukarički. Je l` to nekom smeta? Predsednik Vučić je rekao da će biti hapšenja. Super, ja sam za to - naglasio je Đuričić.

 ?? FOTO: MARKO METLAŠ ??
FOTO: MARKO METLAŠ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia