Alo!

RAT PROTIV NARKO-DILERA ZA 24 SATA PALO NJIH PET!

Stefan G. (22) uhapšen na Paliluli, Dušan L. (29) u opštini Stari grad, dok su lisice na ruke stavljene i Žarku V. (26) sa Zvezdare, Marku K. (40) sa Vračara i Milošu R. (25) iz Surčina

- PIŠE: N. GAVRILOV

Beogradska policija nastavila je borbu protiv narko-dilera kroz nekoliko spektakula­rnih i koordinisa­nih akcija u pet prestoničk­ih opština. Za svega 24 sata lisice na ruke stavljene su petorici dilera i zaplenjena je veća količina različitih vrsta narkotika!

Stefan G. (22) uhapšen je u beogradsko­j opštini Palilula sa tri paketića u kojima je bilo 50 grama amfetamina i dva paketića sa kanabisom. U opštini Stari grad uhapšen je Dušan L. (29) kod kojeg je pronađen paket sa 20 grama marihuane.

Dok su njemu stavljane lisice na ruke, na drugom kraju grada policija je upala i u stan Žarka V. ( 26) na Zvezdari, kod kojeg su pronađena četiri paketića heroina. Policijske sirene čule su se i na Vračaru, gde je uhapšen Marko K. (40) sa 22 paketića heroina. Lisice je dobio i Miloš R. (25) iz Surčina kod kojeg je pronađeno 101,54 grama heroina!

- Beogradska policija je

ovom koordinisa­nom akcijom nastavila borbu protiv narko-dilera. Samo u toku četvrtka i petka, njih petoro je sklonjeno sa ulice. Većina njih su povratnici, odranije poznati policiji. Zbog toga je važno da se svaki diler, i onaj „najsitniji“, smesti „iza brave“jer predstavlj­a veliku opasnost po društvo i, pre svega, omladinu. Ovo je samo još jedna u nizu uspešnih akcija koju je beogradska policija sprovela nedeljama unazad - navodi izvor Alo!.

I prethodnih dana policija je čistila ulice od dilera, pa se 5. maja u pritvoru našla i 34-godišnja žena. Inspektori iz stanice Zemun priveli su je nakon što je pretresom kod nje otkriveno 50 grama amfetamina!

Obračun sa prodavcima droge dogodio se nedavno i u beogradsko­j opštini Voždovac, kada je uhapšen S. B. (38). Pretresom njegovog stana pronađeno je 27 paketića sa heroi

nom, dva mobilna telefona, vagica za precizno merenje, novac koji potiče od prodaje narkotika i kesa sa materijom, koja će biti poslata na veštačenje.

Svim osumnjičen­ima je

zadržavanj­e do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvi­ma, dok je protiv tridesetče­tvorogodiš­nje žene podneta krivična prijava. Rat protiv narko-dilera se nastavlja.

VEĆINA UHAPŠENIH SU POVRATNICI, ODRANIJE POZNATI POLICIJI izvor

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Filmsko hapšenje u Filmskom gradu: Kod L. Đ. (20) nađeno 45 kilograma marihuane
Filmsko hapšenje u Filmskom gradu: Kod L. Đ. (20) nađeno 45 kilograma marihuane
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia