Alo!

UDALA SE ZA STRICA, DA LI JE TO NORMALNO!

-

Bračni par koji sa svoje troje dece živi u Nemačkoj naizgled deluje kao svaki drugi par, ali se često suočavaju sa brojnim negativnim komentarim­a. Ljudi su čestu sablažnjen­i njihovom vezom jer su, naime, Klaus i Jozefina u rodu - on je njen stric, brat njenog oca. Za nemačke medije Klaus je ispričao da ju je prvi put video kada je bila beba. On je tada imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina.

Tri godine kasnije Klaus joj je priznao da gaji snažne emocije prema njoj, ali joj je obećao da joj neće prilaziti. Odluku o tome da li će biti zajedno prepustio je Jozefini. Sada su u braku već 14 godina, a svoju ljubav krunisali su brakom kada su dobili trojke. Njihov brak je legalan jer u Nemačkoj s pravnog gledišta njihov odnos predstavlj­a relaciju trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, oni smeju da se venčaju i imaju decu, piše „Feniks magazin“.

Kako su izjavili, njima ne smeta ni poveća razlika u godinama, a za nemačke medije otkrili su kako su morali da se bore protiv predrasuda i nose se s ružnim komentarim­a, ali da je njihova ljubav odolela svim iskušenjim­a.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia