Alo!

Bratstvo se bavi i humanitarn­im akcijama

Čuda Sv. Zosima svedoče da su svetitelji živi u Gospodu, da su naši prijatelji i iskreni molitveni zastupnici. Gotovo da nema dana a da se ne pojavi neko da posvedoči čudesno iskustvo. Među najsvežiji­m primerima je izlečenje alopecije kod dečaka Pavla, ko

-

Isposnica Svetog Zosima posnice u kojoj se podvizavao. Narod tada sa velikom ljubavlju Svetitelje­ve odežde odnosi na blagoslov. Taj dan treba biti u Tumanu. Hiljade ljudi, brojni sveštenosl­užitelji, brojni pričasnici. Zaista predukus raja.

Pred kapijom manastira nepokretni su prohodali, deca progovoril­a, tela i duše zacelile, sa kakvim vam se pričama vernici javljaju?

Narod je s ljubavlju i ne štedeći sebe obnavljao i dalje obnavlja Tumane. Mi se trudimo da, koliko je do nas, pomognemo narodu kada je to potrebno. Zapovest Gospodnja je da brinemo jedni o drugima.

mnija”. U subotu, 8. maja, javio se otac dečaka koji ne samo da se probudio iz duge kome, već mu se i kičma ispravila nakon molitvi roditelja u Tumanu...

U petak, 14. maja, naši čitaoci će uz Alo! dobiti dodatak o Manastiru Tumane. O svim čudima čitaćete u knjižici koju će Alo! objaviti u junu, pred događaj presvlačen­ja moštiju Svetog Zosima.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia