Alo!

Plakala sam kada je gubio mečeve

-

Jelena je otkrila i da teško podnosi kada njen suprug izgubi meč.

- Novak ne voli da gubi, ko voli da gubi. Ali je stvarno postao dobar u tome, ja nisam dobra u tome zato što znam koliko se on trudio i užasno mi je krivo, mnogo sam plakala posle njegovih propušteni­h šansi - rekla je ona.

ka vrhu i dobra stvar je ta što sam u svemu pronašla priliku da učim i rastem, a on je iskoristio tu moju radoznalos­t da sebe rastereti kako bi mogao da se fokusira na ono što je njemu najneophod­nije. Pritisak je nekada bio ogroman, u jednom periodu sam se previše unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Mislila sam da moram biti nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš kao samo Jelenu - rekla je Jelena i priznala koliko se njen život promenio otkako je dobila decu.

- Tada sam poželela sam da im budem najbolji učitelj pa sam sebe dovela do stadijuma da štrebam kao luda na temu roditeljst­va i psihologij­e odrastanja, razvoja mozga, razvoja emocija... Udata sam za ličnost koja je zapravo već sada istorijska i mislila sam da kao majka treba da izmislim toplu vodu. Naravno, to me je potpuno sludelo, ta misao, i dovelo do novog učenja. Dosta sam se menjala. Moje poteškoće su bile i to što sam želela da zaštitim decu, da im dam izbor da sami odluče da li žele ili ne žele da budu deo našeg

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia